איזה פורום חמודי!!!

ג. ל.

New member
איזה פורום חמודי!!! ../images/Emo20.gif

באמת מרגש. מרוב התרגשות נעלמו לי הזכרונות.... מסקרן, ילידי איזה שנים כותבים כאן? הנוסטלגיה שלי, מן הסתם אינה הנוסטלגיה של אחר... ביחוד אם הוא או היא צעירים ממני ב15 שנים למשל....
ובכלל, מאיזה גיל מתחילים להרגיש נוסטלגיה או נוסטלגיים? הרבה מן היופי ההוא חוזר אלי, למראה ילדי הגדלים וחומקים לי מבין האצבעות! יום טוב לכולם!

magy

New member
הלו ...ג.ל. ופגעסוס... מסיבה? ולא

מספרים לי כלום.....ככה חוגגים בצהריים עם השירים ברשת בית בין שתיים לשלש. מקום נחמד הא? אני ילידת ארבעים ושמונה, קצת לפני המדינה...אני מבוגרת מהמדינה בחצי שנה.... והיתר, שיספרו בעצמם בני כמה הם.. אבל זכרונות יש לכל אחד, אם לא מרגע היוולדו, אז קצת אחריי. אני מתפלאת לגלות שיש לי זכרונות כבר מגיל שנה.. וזה די נדיר... לא הרבה, הבזקים קלים.. תמונות..... בא עם כל מה שיש לך......וספר לנו........במלל, צליל, או..... שפוךךךךךךךךךךך.........פה בדיוק המקום לזה......... ואם את אישה, ג.ל. ... אז ראי את תגובתי כפניה אל אישה.... אי אפשר היה להבין אם מדובר באיש או אישה....

ג. ל.

New member
אני ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif

אישה!!! (כנראה על פי גילי, זהו התואר המתאים לי כבר...) ילידת 1963. לגבי זכרונות, יש לי כמה וכמה מסביבות גיל שנתיים, עת בנו הבנאים את בית הורי, ולכלכו אותי בשברי מוזאיקה... ומגיל טיפה יותר "מבוגר", האם משהו זוכר את הוופלים המצופים, המשולשים (משולשים!!!!) ובתוכם תמונה קטנה, או אולי מדבקה הייתה זאת, אותן היינו אוספים בטירוף? מדובר על אמצע שנות השישים.. מאז ועד היום, לא היזדמן לי לשאול על הוופלים ההם... ערב טוב לכולם!

למעלה