איזה פורום יבשששששששששש

Yaarit4

New member
שתינו ציוניות../images/Emo104.gif

ולי הייתה לפני התמונה הזו ת'תמונה עם האולסטארים באירוע של בית ספר

Loriella

New member
שלי

תקראו לי אובססיבית, אני אוהבת את התמונה הזאת

zofit5

New member
אוהד יצא לך לבקר במחנה?

כי ממה שכתבת פה היולית נשמעה סירה טובה מאוד אבל ממה שראיתי המחנה הסירה מחדדת פחות מקרוול ועיקבה את כל הליוויתניות בשעתיים וחצי בהפלגה לראש הנקרא ולא הצליחה לעבור את המצוף קידמיות בשיוט... איך אתה מסביר את זה?

אוהד ט

New member
...

שמעי\שמע,זה היה ברור מההתתחלה שבהפלגות ארוכות היא לא תיקח בגלל המפרשים הגרועים שלה,היא לא מחדדת על מצוף קידמיות?...או שזה בגלל הצוות או שבאמת היא לא מחדדת טוב,אני יודע שאנחנו הפלגנו עליה היא טיסה ממש טוב אבל לא שמנו לא על החידודים כי זה הייתה סתם הפלגת כיך כזאת... דרך אגב מי עליה?.. את\אתה יודע מי מהרצליה על איזה סירה?...

Anogs

New member
היולית ושאר לוויתניות..

חזרתי היום מעכו, והיולית היא די בדיחה במפ"ס. כל הזמן בעיות, אתמול למשל נשבר ההגה ככה סתם באמצע ההפלגה, אז הם משתמשים בההגה הישן של הגרוסמן והם מפילים תרנים כל הזמן בגלל בעיות, לפני כמה ימים חצי מהקורס פשוט ישב וניקה לה את כל הברניקלס וכל הזמן יש עוד בעיות, אני כבר לא עוקב. מצד שני שאר הלוויתניות מפציצות, הסלוניקי למשל ניצחה בחתירה ארוכה מחיפה לעכו וגם בשיוט השלושה שהיה ביום שבת עם החלוץ החדש שלה. זה מחזה מדהים לראות חמש לוויתניות מפליגות ביחד, עושות אימונים משותפים, שיוטים, שייטות, הפלגות לילה ועכשיו הם בהפלגה ארוכה שהיא בטח דבר מדהים.

Loriella

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

רמאית, החלפת!!!!!!! איפה את יודעת מי?! ככה את מחליפה אותו בשביל הגרוסמן? XD

goomal

New member
השולחן עבודה שלי

כל התמונות מההפלגה ליון... אבל אני לא שם כי זה כל רבע שעה מתחלף אז אין טעם

למעלה