איזה פורום יבש!!! בואו נעשה משהו שיעיר תפורום!
O olly v New member 28/6/03 #3 הגיע הזמן... ש-mtv יתעוררו.... הם ממש דפוקים לאחרונה , אבל נדמה לי שכבר ראיתי את ההופעה הזאת , זה 2$ show ? בכל זאת אני יקליט....
הגיע הזמן... ש-mtv יתעוררו.... הם ממש דפוקים לאחרונה , אבל נדמה לי שכבר ראיתי את ההופעה הזאת , זה 2$ show ? בכל זאת אני יקליט....
S Shakira paradise New member 28/6/03 #9 יאאאאא ../images/Emo70.gif ../images/Emo105.gif כל היום יש דברים של לינקין ב-2 יש - סיפורם של לינקין פארק- אחרי זה יש איך עושים את הקליפ (כנראה SIB) ומ=10 מתחילים כל מיני דברים שלכם אני לא יודעת מה איתכם אבל אני לא מפסידה
יאאאאא ../images/Emo70.gif ../images/Emo105.gif כל היום יש דברים של לינקין ב-2 יש - סיפורם של לינקין פארק- אחרי זה יש איך עושים את הקליפ (כנראה SIB) ומ=10 מתחילים כל מיני דברים שלכם אני לא יודעת מה איתכם אבל אני לא מפסידה
H HoNeY14 New member 28/6/03 #10 איזה שווווווה../images/Emo99.gif../images/Emo175.gif../images/Emo94.gif הסתכלתי בעיתון אחרי שקראתי מה אלה רשמה וראיתי שכל הערב הזה נמשך מ-22:00 עד 00:30 אז אל תפספסו...אני בטוח לא אפספס
איזה שווווווה../images/Emo99.gif../images/Emo175.gif../images/Emo94.gif הסתכלתי בעיתון אחרי שקראתי מה אלה רשמה וראיתי שכל הערב הזה נמשך מ-22:00 עד 00:30 אז אל תפספסו...אני בטוח לא אפספס