איזה פורום לא מנומס !!!

dino_din

New member
איזה פורום לא מנומס !!!

מה עם איזה "שנה טובה" !!! אה ? אה ?? אה ??? למי שלא שם לב, נגמרת לה שנה ומתחילה שנה חדשה ומאחר וזה החג הכי אהוב עלי אני אאחל לכולם שנה טובה ומתוקה
רק אושר ועושר
והמון דיוני פראצ'ט מעניינים
שנה טובה, דינו. >איזה כיף<

Fingertip

New member
אין לך סבלנות../images/Emo35.gif

יש זמן לעשות את זה מחר
אהד.

Fingertip

New member
ועכשיו אפשר../images/Emo70.gif

שתהיה שנה טובה ומתוקה לכולנו
שמיודעינו טרי יפרסם הרבה הרבה ספרים (יותר מה-3 הרגילים שלו) ושכולם יהיו מוצלחים
שכולנו נזכה לקרוא אותם, ושהמשלוח של Monstrous Regiment כבר יגיע
כתיבה וחתימה טובה! אהד.

Death of Rats

New member
../images/Emo24.gifשנה טובה טובה טובה../images/Emo75.gif

שתהיה לכולם שנה מלאה בכיף, ענין ו... אה... מממ.... שתצליחו להגשים את עצמכם באופן בו הכי תרצו. והרבה פראצ'ט, כמובן. כמה שיותר
love you all

DviRincewind

New member
שנה טובה לכולם!

השבוע עלה חיוך על פני, כשראיתי במקרה את אחת החיילות בבסיס קוראת את The last continent... תמיד כיף לראות מישהו קורא פראצ'ט!

The Mad Hatter

New member
שנה טובה לכולם!

וכמה איחולים לפורום-שנזכה להרבה הודעות חדשות, הרבה חברי פורום חדשים ושנזכה לארח את טרי פראצ'ט בארץ הקודש. אולי...:)

dino_din

New member
זהו ???

תתעוררו!!!! שנה טובה !!!!!!!!!!!
חג שמח !!!!!!!!!!!!!
מה קורה איתכם ?? אני יודע שיש פה עוד אנשים.... אני דורש מכל משתתפי הפורום להתפקד ומיד !
אמרתי לכם כבר שזה החג האהוב עלי, לא ??
אז קדימה, אני רוצה לראות פה ברכות לשנה החדשה. גם מי שכתב יכול לכתוב שוב, אל תתבישו.... היום בלילה אני חוזר ואני רוצה לראות את הפורום מוצף
שנה טובה
חג שמח, דינו. >מת על ראש השנה
<

ויימס

New member
../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif שנה טובה!!! ../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif

...איזו הפתעה. רק שתדע שאחותי הקטנה ראתה את ההודעות שלך על סף איבוד השפיות ואמרה לי שאני חייבת להיכנס מהר לפורום ולאחל לך שנה טובה!
שתהיה לכולנו שנה מוצלחת עם הרבה זמן לקרוא את טרוש
הממוש
. שלפתע פתאום כן יעשו בסוף סרט על בשורות טובות והוא אפילו יהיה טוב... שמחירי הספרים ירדו פלאים ללא כל סיבה נראית לעין $$$... ושנמצא דברים... (בנימה מאולצת) שקשה למצוא... כמו למשל הקומיקס שאני הייתי אמורה לקנות לחברה שלי לפני חודשיים... ותחלמו על סתמרוח כל לילה כמוני.
(לא במובן הזה, יא סוטים!!!)
בברכת שנה טובה ומאושרת!!!

הדסו^ש

New member
קבלי ../images/Emo41.gif

על ההשקעה
שנה טובה, דינו. >איזה כיף להתחיל שנה חדשה :) <

למעלה