איזה פורום מבורך!!! ההתעסקות עם המטבח זה הדבר שהכי חשוב לי

MSHAHAR1

New member
איזה פורום מבורך!!! ההתעסקות עם המטבח זה הדבר שהכי חשוב לי

בבית :)
רכשנו דירה מקבלן, שדרגנו למטבח שלייפלק לבן 30% מבריק (המראה שלו דיי מט), מבין סוגי השיש שהקבלן נותן (3141/3040/3200/3350) אהבתי את 3141 אבל אני חוששת משיש לבן. יש פה מישהו/י שיכולים להמליץ (או לא להמליץ) מניסיון אישי?
בנוסף אני בדילמה ענקית לגבי החיפוי קיר במטבח. יש המלצות? האם כדאי לעשות חיפוי נמוך משיש? (15-20 ס"מ). חייבת משהו יחסית גבוה באיזור של הכיריים... רעיונות? תמונות? אולי משהו שיכניס מעט צבע? אוהבת מאוד את הקווים הנקיים וחשבתי לזרוק צבע עם אביזרים אבל אני פתוחה להצעות...
ממש אשמח לעזרה... אובדת עצות בנושא.
תודה רבה :)

* מצורפת סקיצה של המטבח, ויתרנו על הקולט אדים ומתכננים לשים דלפק מאלון מבוקע מקביל לקיר הריק...

מטבח לבן

הי,
אם לחדד את השאלה, את מעוניית לדעת האם מטבח לבן ועליו שיש לבן יכול להראות טוב.
התשובה החד משמעית היא כן, מטבחים לבנים עם משטחים לבנים נחשבים למודרניים מאוד והם בין הדגמים הנמכרים ביותר.
תחשובת הבטן שלך בנוגע למוצרים על השיש נכונה ואכן במטבחים מסוג זה חייבים למצוא אלמנטים אשר יוסיפו קצת גוון ויצרו נקודות עניין. אני מצרף כמה תמונות כדי שתוכלי להתרשם.
דוגמא 1
דוגמא 2

בנוגע לחיפוי הקיר,יש המון סוגים של חומרים שבהם ניתן להשתמש כדי לחפות את הקירות ובדרך כלל מומלץ להגיע עם גובה החיפוי עד לקו התחתון של הארונות העליונים. שיש במידת גובה קטנה (10-20 ס"מ ) מתאים לשילוב עם חיפויים אחרים כאשר היתרון המרכזי שלו הוא שהמרווח בין השיש לקיר אשר נוטה בדרך כלל להפתח נשאר סגור ומצריך פחות תחזוקה.

במטבח בסגון שבחרת הייתי ממליץ על חיפוי קיר מזכוכית אשר יוסיף לנראות הכללית (קצת יקר אז לבדוק)

למעלה