לחמניות הפתעה
קילו קמח כף מלח 3/4 כוס סוכר 1/4-1/3 כוס שמן קובית שמרים כ-2 וחצי כוסות מים חמימים הרבה רגש להמיס את השמרים+כפית סוכר+כפית קמח+מעט מים חמימים לשים בקערה כף מלח ועליה את הקמח ועליו את הסוכר ועליו את תערובת השמרים וכל המים החמימים, להתחיל ללוש, כשהבצק מתחיל להיות בצק להוסיף את השמן וללוש היטב, כל המרבה הרי זה משובח. המתכון מתאים לפיתות, חלות, לחמניות וכו'. אם רוצים קמח מלא, יש להוסיף כחצי כוס יותר מים, לפי התחושה. הבצק צריך להיות רך וגמיש ולא דביק. אם עובדים עם מיקסר, הקערה צריכה להשאר נקייה לחלוטין והבצק צריך להפרד מוו הלישה. לתת לבצק לתפוח כשעתיים. לקלוע, לתת לנוח עוד חצי שעה למרוח ביצה טרופה ולאפות בתאבון ללחמניות שוקולד- לקחת קצת בצק לדחוף קובית שוקולד מריר, לכדרר והיתר כנ"ל ושוב הקרדיט לשוקולדי