איזה פורום מגניב

dikla262

New member
איזה פורום מגניב

חייבת לציין שרק בכללם נרשמתי לתפוז :) בכל אופן,אני מחפשת המלצות על קצבים טובים וסכינים איכותיות ..(ואל תשלחו אותי לאיקאה ודומו ששם יש רק בנות שאוכלות סלט!!)

dikla262

New member
אני מהשרון..

סתיו- אני מעדיפה לקנות משהו שיש לו אבא ואמא.מה שאתה מציג - לצערי אינו עושה עלי את הרושם המתבקש.

Master Stav

New member
לגבי הסכינים ....והקצב

אם את מעדיפה לשלם על אוהת סכין 49.90 בדרך האוכל או 89.90 בחידושים/דומו והדומות לה ...לבריאות
לגבי קצב ...נסי את גיתי זמיר

dikla262

New member
אני מחפשת סכין מ"בית טוב" ולא אכפת לי

כמה להוציא ..אני רוצה לקנות פעם אחת משהו טוב =)

א פרח

New member
מנסיון

הסכינים הללו מעולות, צריך להיזהר על האצבעות מאוד, הן פשוט חותכות כאילו אין דבר העומד בדרכן.

Master Stav

New member
לריב עם אדווה ? איך אפשר ....

האדום הוסר לבקשתי לא רק בפורום הזה אלא גם בפורומים נוספים בהם היתי פעיל .....

uriler

New member
אמנם עוד לא קיבלתי את הסכינים מסתיו

(סתיו - מצטער על ההברזות בסופ"שים - כל מיני בלת"מים מכים בי), אבל אני סומך ב 1000% על המילה שלו. אם בכל זאת את מתעקשת להוציא סכומים גבוהים (בהרבה), ממליץ אישית על הסכינים של Zwilling JA Henckles. הם פתחו עכשיו נציגות חדשה בארץ ומציעים מגוון מרשים של מוצרים והנחות מרשימות לא פחות (דרך החנות שלהם בנווה צדק או אפילו יותר קל - דרך הפרופיל שלהם בפייסבוק).

dikla262

New member
כל שף ששאלתי המליץ ל על צוויליניג

ובגלל זה אני אלך חנות שלהם בנווה צדק =)

uriler

New member
יפה :)

כפי שכתבתי למעלה ,ממליץ לך להוסיף אותם בפייסבוק וליצור קשר עם סיון (אשת היח"צ שלהם), צייני שהגעת דרך הפורום הזה.

מאקי

New member
בסכין איכותית אשמח לנדב את סו שף שלי

נסה.. שוטט ושלח לי הודעה מה מעניין אותך... סכין הכוונה.

smadidi

New member
ברוכה הבאה טעים ומגניב כאן כאחד

סכנים קניתי מסתיו סכינים אני נהנת מהן והן עושות את העבודה שלהן סכינים זולות וטובות יש גם בשופרסל דיל של ONE ואם את מחפשת מותגים ראיתי בספייס בבילו מבצע סמדי

למעלה