איזה פורום מדהים - יומיים קשיים

1הירוקה

New member
איזה פורום מדהים - יומיים קשיים

הפורום הזה מש מדהים אני פותחת את המחשב פעם בשלושה ימים לפעמים לא מפסיקה לכתוב מילה ורק קוראת ולפעמים כותבת משהו אבל אתם מדהימות 1. פגשתי את רחלי במרפאה - היה ממש כיף לראות עם מי מתכתבים לא הבנתי מתגבשת פגישה או לא ... למרות שלא הוזמנתי אולי אני אדחף ... 2. היו לנו יומיים מזעזעים בגלל הפריחה לא היינו עם הגבס שבוע ועכשיו כבר יומיים הוא בוכה ומנגסת ללא הפסקה כל הזמן על הידיים וסוכה בטרוף גם על הידיים ממש קשה ומייאש כנראה שילוב של גבס מציק עם גזים ושאר התופעות של גיל חודש וחצי ... אצלנו ביום שלישי יחליטו אם עושים הארכת גיד או עוד גבס ( זה גם תלוי ברגל וגם בפריחה ) בזכות רחלי שעודדה אותי אני כבר לא כל כך מפחדת מהניתוחון ... איזה כיף שיש את הפורום .... בקיצור תעדכנו אם מישהי חוותה הפוגה מהגבס ואחר כך מה היה והאם יש פגישה יום טוב והרבה בריאות לטל וממתינים למתן שיורידו לה את הגבס שיהיה אחלה יום

טוב לקרוא אותך ../images/Emo13.gif

גדול לילדון הסובל. אין לי עצות כי לא היה לנו מקרה כזה אבל אולי זה גם חלק מקפיצת הגדילה של 6 שבועות? תעדכני אותנו מה קורה. וגם מגיע לך נו נו נו... מה זאת אומרת לא הוזמנתי? לא קיבלת הזמנה רשמית בדואר?
כולם מוזמנים. זה מפגש של כל הפורום. רק עוד לא מצאנו זמן מתאים לכולם.

היי ירוקתנו היקרה

טוב לקרוא אותך ובטח שכיף לראות שהפורום עוזר לך. טל מחלים בקצב שמשביע את רצונו של ד"ר שגב שאותו ביקרנו הבוקר. פגישה צריכה להיות אבל עוד לא הוחלט סופית מתי ואיפה. שיהיה לכם קל ותמשיכי לעדכן. יעל

1הירוקה

New member
תודה לכולם

מקווה שטל יחלים במהרה תגידו האם אתם מתחנפים לשגב ושאר הצוות ונותנים מתנות בחגים וכדומה ... ראיתי הרבה אנשים שנוהגים כך וזה נראה לי נחמד ...

רחליקה1

New member
מותק, כיף שנכנסת../images/Emo68.gif

צהובתי, מתי מתוכנן הניתוחון? ביום שלישי? כי אם כן אני שם להורדת הגבס, אני אוכל לעזור לך עם אגם. איך הוא מרגיש? אני פתרתי את בעיית הגזים ע"י השכבת מתן לישון על הבטן, היא אוהבת מאד את התנוחה הזו ואנחנו שמחים מאד... יעשו לו את הניתוחון למרות ההפוגה בגבס? יכולה לומר לך מנסיוני שאם הם אמרו אולי על הניתוחון אז רוב הסיכויים שזה כן. וינטרוב הסתכל ואמר שאין יותר מה לתקן עם הגבס ולכן שלח אותנו לניתוחון... את חושבת על מתנות? נראה לי מתאים רק בחגים גדולים כמו פסח וראש שנה, לא רוצה להראות מתחנפת....רוצה לקנות יחד?

בחיים לא!!! לקנות להם מתנות???

ושגב הוא אדם די מגעיל מבחינה אנושית. הוא רק רופא טוב. בכלל ב"דנה" חוץ מד"ר עזרא וד"ר עובדיה המדהים, אין נחמדים. כולם ענייניים ולא מחייכים רבע חיוך, כולל ויינטראוב הידוע בכינויו "האלוהים". לקנות להם משהו? מה פתאום? הם עושים את מה שמוטל עליהם מבחינה רפואית ומבחינתי הם מתייחסים לילדים כאל גושי בשר קטנים ולהורים כאל גושי בשר גדולים.. ועושים טובה שהם מדברים עם ההורים. צריך שם לצלצל בכל הפעמונים ולרדוף אחריהם כדי שיתנו תשובות יותר מאשר באורך של הברה אחת או מקסימום מילה אחת. סליחה שאני תוקפנית אבל כך אני חושבת. אבל אנחנו שם כבר שש שנים ואין סיכוי שנחליף את זה. ושוב, אני חייבת לסייג הכול ולחזור ולהגיד שמבחינה מקצועית הם נחשבים שם הכי טובים בארץ וחלקם בעלי שם עולמי.

רחלי חמודה, זו רק הדעה שלי

ושל בעלי כמובן, אבל אם את מרגישה מבפנים שבא לך לקנות משהו, זה בסדר, לכי על זה. אני פשוט חיוויתי את דעתי שלי על סמך שש שנים של בילוי במסדרונות קומת המרתף, קומה 1 וקומה 2 ב"דנה". תלכי בעקבות הלב שלך. יעל

ואני מכה על חטא ../images/Emo4.gif

כל חג גדול (ראש השנה ופסח) אני רוצה להביא משהו ולא יוצא. והפעם אני ממש חייבת. אחד לרופא המקסים ואחד למחלקה (שכולם ממש בסדר). זה לא בגלל התחנפות אלא מתוך צורך פנימי להודות לו על היחס והטיפול המסור.

את תכי על חטא, זה יפה מאוד

הלוואי שהייתי יכולה להגיד שהרופא שלנו מקסיםםםםם ונותן טיפול מסור. אבל זה לא כך. שמחה בשבילכם שאצלכם זה כל כך אנושי ונעים.

לאושרח יש רופאת ילדים מקסימה

לפני כשבוע היא קיבלה אותנו במוצ"ש ב9 בערב בגלל שהוא נורא צרח ולא הבנו למה. היא נורא מיהרה ואמרה שהיא רוצה בכל זאת לראות אותו לכמה דקות. היא היתה צריכה לאשפז את אבא שלה.! איזו אישה משיכמה ומעלה. אני ממש אוהבת אותה. אם הייתי יכולה הייתי רואה אותה כל יום. לה אשמח להגיש משלוח מנות
נ.ב אלו היו הגזים מיודענו

נו נו נו.....

מה שלומך?, קודם מגיע לך נו נו נו איזו שאלה אם את מוזמנת???.. אנחנו פשוט עדיין לא סגרנו קצוות, ובעצם לא סגרנו כלום לגבי המפגש, אבל ברגע שיתהווה משהו שניתן לדבר עליו..... נצבט לי הלב על הפריחה מהגבס, מה הם מציעים כדי שהפריחה לא תחזור שנית? לא רק אותך עודדה רחלי כי רק לשמוע ולקרוא את דרך ההתמודדות הגיבורה שלה ושל מתן נתנה תקווה להורים שבדרך, בתקווה שלא יהיו רבים עם הבעייה הזו וגם לי, בתור אמא שבנה כבר עבר את הניתוחון וזה באמת ניתוחון. תרגישו טוב כבר! יום נעים אורית

למעלה