איזה פורום מדהים!!! מזל טוב

איזה פורום מדהים!!! מזל טוב

ועכשיו יש לי כמה שאלות. קודם כל ראיתי שמישהי שאלנ כאן לגבי תמי 4 וענו לה שגם את המים שלהםצריך להרתיחף אבל בתמי 4 אמרו לי שהמים מגיעים ל 100 מעלות, עדיין צריך להרתיח? איך אני אומרה לחשב את כמויות האוכל של הילדים? הבנתי שלכל קילו * 150הילדים שוקלים 4700 ו 5000 בערך וכל אחד מהם אוכל 550-600 ליממה (אנחנו רושמים כל ארוחה). מה לעשות? לפי מה שהבנתי זה לא בסדר? הגיוני שבמשך חודש הם לא שינו כמויות אוכל ליממה? שכחתי לציין הילדים בני 3 חודשים, גיל מתוקן חודש וחצי תודה על כל עזרה

darcp

New member
נסי לפי

החישוב באתר הזה. חוץ מזה עזבי חישובים אם הם עולים במשקל ובריאים הם ידעו כמה הם צריכים לאכול. הבן שלי בן 4 חודשים "נתקע" על אותה כמות כבר חודשיים.... גידול נעים

../images/Emo31.gif חולקת על דעתך.

מנסיוני ומנסיונה של אחות טיפת החלב שלנו שיש לה נסיון של 20 שנים במקצוע לתינוקות קטנים (אני חישבתי בערך עד גיל 4.5 חוד') רצוי לבדוק כמויות מזון במיוחד לאלו הסובלים מקוליק, מאחר שהמזון יוצר יותר גזים וככל שתאכילי יותר...יווצרו יותר. אצלנו זה עזר למרות שהרגשתי נורא לקצץ כמויות אוכל אך לא סתם קיים חישוב כמויות. יש תינוקות שלא יודעים לומר לא לאוכל וכשהם מרגישים כאבי בטן מגזים הם חושבים שיניקה או אוכל ירגיעו זאת...זה אינסטינקט ראשוני שלהם ולכן הם אוכלים יותר. כמובן שזו עצתי אך עדיין אני חולקת על דעתך.

darcp

New member
לפי מה שאני הבנתי

התינוקות אוכלים פחות ולא יותר. אם מדובר על יותר אז אולי זה נכון בנושא הגזים וגם אז אני לא כל כך בטוחה. אבל אם תינוק אוכל פחות בארוחה ממה ש"כתוב" או באופן כללי ביממה פחות מהחישוב, איך תכריחי אותו לאכול יותר? הבן שלי בן 4 חודשים עדין אוכל 7 ארוחות ועדין כל שעתיים מקסימום שעתיים וחצי. בטיפת חלב נאמר לי לעשות מרווחים גדולים יותר, זה לא תלוי בי..... הוא לא מעכל מנות גדולות ובסך הכל הוא לא מגיע לחישוב שנתנו לי בטיפת חלב ועדין הוא תינוק גדול ושמנמן... הטענה שלי הייתה לגבי תינוקות שאוכלים פחות מהכתוב, אי אפשר להכריח, צריך לראות עליה במשקל והתפתחות.

קודם כול שלום לכולם...

נכנסתי לפורום הזה במקרה ואני רוצה להגיב. יש לי תינוק בן 4 וחצי חודשים שהוא אוכל 5 ארוחות ביום והוא אוכל את אותה כמות ולפעמים פחות כבר חודש וחצי. בטיפת חלב אומרים לי שזה לא טוב והוא צריך להגדיל את הכמות האוכל שלו אבל הוא ממש לא רוצה ולכן המלצו לי לא מזמן על הוספת קונפלור כדי להשמין אותו אז רק עכשיו התחלתי עם הקונפלור ואני במעקב כדי לראות אם זה באמת יעזור . אבל באופן כללי אני לא ממליצה להכריח ילד לאכול יותר או לא לתת לו אוכל אם הוא מבקש שיאכל כמה שהוא רוצה ומתי שהוא רוצה.

למעלה