איזה פורום מדליקקקקקקק

אוסה

New member
איזה פורום מדליקקקקקקק

אבל ....אולי אפתח ניק אחר בהמשך.... רוצים לשמוע סיפורי פקידות ? טוב אז ככה: אני עובדת במקום עבודה כ 5.5 שנים בקיצור מטבע הדברים והוותק שלי אני שולטת בכל מה שקשור למשרד. הביאו לנו פקידה חדשה שחושבת שניא הבת של ביל גייטס כל דבר "מחשב" עכשיו חלילה שלא אשמע גזענית היא גם רוסיה וקשה לי נורא עם המבטא והטעויות כתיב שלה. בכל אופן היא החליטה ש"מרדכי" צריל להיות "מורדכי" והתחילה לשנות לי דברים במערכת אז כבר שמתי לב שהבחורה חצופה כי ביקשתי שלא תעשה זאת. הקטע הענק היה שיום אחד הכנתי לי כוס קפה , פתאום בזווית העים אני קולטת את הכוס שלי מתרוממת.... אני מביטה וראה אותה לוקחת את הכוס !!!!!!! שלי!!!!!!! אני אומרת לה "פה פה מה זה???" אומרת לי הבוס רוצה קפה!!! עניתי לה נו כנסי לחדר שלו קחי משם כוסות!!!!!!! נו לא חוצפה?? הבחורה עובדת אצלנו 4 חודשים היא מוציאה ללקוחות זיכויים במקום חיובים!!! כשאני שואלת מה קרה?? עונה ...התבלבלתי , כאילו !!!!!??????????????????? יאלה הלכו 10000ש"ח!!! טוב ביי בינתיים

אם היא הוציאה זיכוים במקום

חיובים, סימן שהיא לא ממש מבינה מה שהיא עושה. אולי כדאי ללמד אותה
בנוסף כדאי ללמד אותה את זה שיש כסות במיטבח שהן פרטיות, ושכדי לעשות קפה לבוס....יש לשטוף קודם את הכוסות המלוכלכות. אי אפשר לצפות שהיא תנחש את זה.

misty10

New member
המלצה

אני גם מנהלת חשבונות, ונראה לי שהבחורה הזאת לא מהתחום, או שהיא מעופפת לגמרי. בכל מקרה לא נראה שהיא מתאימה לעבודה במקום, וגם לא לתחום שבו היא אמורה למלא. אני מסכימה עם זה שכדאי לך לגרום לפיטוריה, אולם תנסי לברר אם היא קרובה של הבוס או מישהו קרוב אליו, כי יכול להיות שזה יהיה קשה. למשל, את יכולה להביא לידיעת הבוס את הטעויות שלה שעלולים לגרום נזקים לעסק אם לא יהיה מישהו שמשגיח עליה. אם לא מצליח לך, תנסי (אם זה אפשרי) להעביר אותה לתפקיד אחר שבו היא לא תפריע לך. אין לי המלצות אחרות.

למעלה