איזה פחד - איך מתחילים בכלל ?

• פותח הנושא pizy
  • פורסם בתאריך

pizy

New member
איזה פחד - איך מתחילים בכלל ?../images/Emo5.gif

שלום לכולכן. אני עוקבת כבר כמה ימים בקנאה מסוימת. אני בת 30+ עדיין ללא ילדים (עובדים על זה)ועובדת כאדריכלית שכירה. אני מאד מאד לא אוהבת את מה שאני עושה היום וזקוקה בצורה נואשת לשינוי. אף פעם לא תכננתי להיות עצמאית אבל היום אני מתחילה לחשוב על הדברים אחרת. הייתי רוצה להתחיל (לפני שיהיה לי ילד) לעבוד מהבית במקביל לעבודה במשרד (למרות שאני עובדת הרבה וקשה וחוזרת די מותשת). הבעיה שאני לא ממש יודעת איך להתחיל - איך לפרסם ולשווק את עצמי ובנוסף אני פחדנית איומה בעינין הזה. יש לי נסיון מכובד באדריכלות, עיצוב פנים ועיצוב ריהוט - לכאורה ידע לא רע להתחלת עסק - אבל איך? אשמח לקבל עידוד וסיפורים על ההתחלות שלכן (הפחד שלי הוא בעיקר בעינין הכלכלי כמובן וזו גם הסיבה להשארותי בעבודתי הנוכחית).

נוי3

New member
ברוכה המצטרפת

אני לא יכולה לעזור לך עם עצות אבל שיהיה בהצלחה!!!

bell2002

New member
../images/Emo5.gif להתרחק מיד!!!

תגיד? אין לך עבודה נפלאה שאתה מת עליה? עוד לא הצלחת להסביר לי איזו עבודה נפלאה כל-כך יש לך, גם לא ממש טרחת לנסות. אז, קדימה תסביר! רק אח"כ תציע עזרה על סמך משהו אמיתי וישר.

בל, אין צורך לכעוס כל הזמן

כוונתי לא היתה להסביר את העבודה שלי, אלא לתת עצות ל-Pizy איך לעשות את השינוי ולעבור ממצב של שכירה לעצמאית וכמובן להשאר במקצוע שלה (אני לא עוסק רק בתחום ההוא...) במשך השנים צברתי המון ידע ונסיון שאני מכן לחלוק עם אחרים. למשל, אישתי היתה שכירה בכמה מקומות (ארגמן, שטיחי כרמל ) במקצועה "מעצבת טקסטיל" בוגרת "שנקר" ולאחר לידת הבת הראשונה רצתה להיות עצמאית ואכן עזרתי לה לפתח את כישורי המכירה שלה בכך שיצאה למכור את היצירות שלה בירידי אומנים ברחבי הארץ במשך 4 שנים. אני עצמי למדתי יזמות עיסקית באונ' תל אביב (היחידה ללימודי חוץ) יועץ לכמה עסקים (לא בתחום העיסוק שלי) הקמתי כמה מערכות ממוחשבות (מלאי, הנח"ש, מכירות) בחברות שונות, תוך הגדרת נוהלי עבודה לכל אחת מהמחלקות. הדרכתי אנשי מכירות (חומרת מחשבים) ועוד תפקידים שונים. וכמובן יש לי המון קשרים אז אני מניח שאני יכול לסייע ל-Pizy באופן מיידי ליצור קשר עם האנשים הנכונים במרכז הבניה הישראלי וזה רק בתור התחלה.

bell2002

New member
אני לא כועסת בכלל, לא כל הזמן לפחות

תראה, ללא הסברים בכלל איך אוכל לדעת שמה שאתה אומר אמיתי? נכנסת לפורום פעמיים (בערך) והצעת כזו הצעת עזרה משמעותית לpizy שאינך מכיר, לא פרטת כלום - לא את יכולתך לעזור ולא איך אתה מתכוון לעזור. אז אם הייתי חשדנית, כזו אני. במשך חיי למדתי לסמוך מאוד על חושיי, למדתי שיש לי חושים חדים ובריאים ואם רק אני נותנת להם חופש, מספר הפעמים שאני טועה קטן מאוד מאוד. לא התכוונתי להעליב או לזלזל בך, בכלל לא.

בתור התחלה- אני מחפשת אדריכל/

מעצב טוב לסגירת מרפסת גן וטיפול בסלון שלנו...אני שולחת לך מסר

למעלה