איזה פחד זה נדל עלה עליי!:S

DinamoHaifa

New member
איזה פחד זה נדל עלה עליי!:S

אני לובש חולצה פתאום חבר שלי קולט שיש עליי נדל ירוק-צהוב ענק פשוט...אחד הרגעים הכי מפחידים בחיים שלי.... תספרו לי קצת על החרק הזה ..ד"א תחולצה צריך לזרוק לפח או שהוא לא משאיר אחריו סימנים מסוכנים? עברו שעתיים אני עדיין בפחד מזה נשבע לכם...

DinamoHaifa

New member
הנה תמונה שצילמתי אותו

אין ספק שהוא יפה אבל מפחייייייייייייייד וואלאק אני מפחד ללכת לישון שלא יעלה עליי אחד כזה אני פשוט מקבל שבץ על המקום

אילון פ

New member
אתה יכול להירגע.

החיה אומנם ארסית אבל לא מאוד מסוכנת, כואב (מאוד) אבל לא יותר מזה. אין צורך לזרוק את החולצה.

DinamoHaifa

New member
חחח דוגרי אני ממש לחוץ מזה

אני חושד שהדבר הזה היה לי בתוך הז'קט שלי איזה שעתיים ככה כי התאמנתי בחדר כושר ובינתיים השארתי את הז'קט על איזשהו איזור שכולם משאירים את הדברים ויכול להיות שזה היה שם איזה שעתיים ..זה לא מטיל ביצים או לא יודע משהו כזה שצריך להדאיג אותי? בכל זאת שעתיים בתוך ז'קט לא ניראה לי שהוא סתם ישב בלי לעשות כלום...

snake liron

New member
מפחיד לגמרייי

ואוו זה דבר מפחיד לגלות על החולצה מבהיל ביותר אבל לא מסוכן את הנדלים האלה בעונה זאת ובסוף החורף אפשר למצוא המון ביחוד אצלי בביה"ס אין אבן בעונה שלא תרים ויחכו לך שם מס גדול של בייביס כאלה וגם כמה בוגרים...הם זריזים מאוד שהם רוצים ומגיעים לגודל דיי מרשים!

למעלה