איזה פחד כולי רועדת

איזה פחד כולי רועדת

יצאתי בבוקר לסיבוב בוקר הליכה ברחוב הראשי שבו אני גרה, פתאום עבר אמבולנס, אחרי כמה דקות עוד אמבולנס אמרתי בטח תאונה נשמע קרוב. לא עברו דקות עוד שני אמבולנסים טיפול נמרץ מלא ניידות משטרה, הבנתי משהו רע הולך לקרות, נסעו לכיוון הורי, ואולי אמא בדרך אלי. תקף אותי פחד עצום, פתאום בא הבום, עוד ניידות, כן לא להאמין פיגוע הגיע ליהוד, אליקופטרים למעלה. ליד גן ילדים . התקשרתי עכשיו הפלאפונים לא זמינים, אבל בבית אמא ענתה איחרה לצאת אלי, ואחי עוד לא יצא לעבודה, אלוהים אני מודה לו. לא רגילים ביהוד לשמוע מעבר לאמבולנס ובטח לא משטרה בכזו כמות, סמויה ורגילה. אני מתפללת שהפיצוץ היה של חבלני המשטרה , ולא של הפיגוע עצמו. כולי תפילה שהספיקו לפנות את הילדים והאנשים הסקרנים, כי ביהוד רגילים לאמבולנס תאונה , סקרנות להתקבץ, לברר , באתי להכנס חזרה לשכונה עף חלק לא יודעת מאיפו ואם זה חלק שחור מהפיצוץ זה חפץ ענק, כי הרחוב אמור להיות קצת רחוק ממני, זהו אני מתפללת שזה פיגוע ללא פצועים. ביהוד פיגוע?ביהוד אין ערבים , אין סכנה איך יכול להיות ביהוד פיגוע..... אלוהים תעשה שזה פוצץ רק אחרי שהצוותים פינו את כולם.ביהוד כולם משפחה כל אדם הוא קרוב של או חבר של, או מכיר של....אלוהים....בבקשה. רחל שרועדת מפחד.

עכשיו שמעתי שהיו שניים

אחד ברחוב שלי, החלק שעף עלי והמקרה זזתי צעד הצידה שניה קודם,עף משום מקום, היה בעצם חלק של המכונית קרוב אלי ולא ידעתי...יווווווו....עכשיו בכלל אני בשוק......כמה מזל אדם צריך בחיים.......דווקא שסוף סוף יצאתי לסיבוב, התפוצצה לה מכונית ליד ביתי, ואני מסקרנות יצאתי רק לראות את כיוון האמבולנסים......מי היה מאמין.....מה ביהוד פיגוע, או מאפיה......וואו......הפיצוץ השני ממש במסלול ההליכה של אמא, ונסיעה של אחי בשעות אילו, אלוהים הוכחת לי היום שיש ניסים. זה הרחוב הכי ראשי, זה היה רחוב הומה אדם, מלא רכבים יצאו לעבודה, יווווו ממש כאן ליד הבית.......עכשיו בכלל אני בשוק...... החלק השחור הזה שעף עלי ......יו יכולתי להפצע , איזה הדף היה באוזניים...מצד אחד הרגיעו שאין פצועים מצד שני אמבולנסים ממשיכים לזרום.... לעולם אסור לצאת מסקרנות לראות ככשומעים אמבולנס או משטרה , גם אם בטוחים שזה תאונה או פינוי חולה, לעולם אי אפשר לדעת אם פיגוע לא לידכם, אסור להתקרב זהו למדתי מהדבר הזה..שמציאות חיי גם כאן בעיר הבטוחה כביכול, היא סכנת נפשות........ שילכו כבר האליקופטרים ואמבולנסים.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
יופי שאת בסדר

שמענו על זה עכשיו וקראנו (בקישור). נוראאאאאאאאאא. טוב לדעת שאת בסדר! תשמרי על עצמך!

עכשיו התברר שזה פיגוע

השכנים סיפרו לי שביום חמישי ראו אדם חשוד מסתובב בחצר בית הספר שליד ביתי, כנראה תיכנן לעשות שם את הפיגוע, בסוף משהו השתבש, כי התגלה שמיום חמישי המשטרה מחפשת אחריו. נשאלת השאלה , מי החביא אותו כמה ימים? מי חילץ את המחבל? עכשיו מסתבר שיש פצועים כאן ליד ביתי האמבולנסים ומשטרה כאן, לקחו את החפץ השחור הזה שעף. הסתבר שכל הניידות היו בדרך לפיגוע הראשון ובזמן שהם חלפו ליד ביתי עוד ועוד נקלעו במקרה בום לפיגוע השני שהיה במסלול שביום רגיל הומה אדם. מסלול הליכתם של המוני ילדים לתיכון לבית הספר, של המוני אנשים בדרכם לצאת לעבודה לבנקים. אני גם ככה מפחדת לצאת מהבית שיקרה לי משהו, עכשיו לחשוב על זה שבהליכה להשתקם יכולתי להתפוצץ..... אני מקווה שהפצועים קל באמת פצועים קל, והלחץ באוזניים יעבור וזה רק עכשיו הפחד. אוף רציתי להתחיל בוקר טוב, קשה לי מאוד עכשיו , גם ככה אני בהתקפי חרדה כבר כמה ימים, אתמול סוף סוף קצת נרגעתי ועכשיו..... דיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי דייייייייייייייייייייייייייי

egozi

New member
חיים בצל הטרור

רחלי אני מקווה שאת לא בפאניקה או משהו זה כל כך לא נעים שלא רחוק ממך דברים כאלו קוראים

אגוזי יקירי תודה

הפאניקה עברה , ירדו עלי כבר שאני בכלל פחדתי. אבל אני בדרך לרופא שיבדוק את האוזן ההדף היה חזק ויש כאבים יתכן שההדף לא גרם לנזק רק כאבים ליום יומיים עדיף לבדוק, ץחזיק אצבעות, התגעגעתי. יום טוב! נ.ב. חברה התקשרה אלי בבוקר-משוק ההון-התפרצה בצחוק יהוד על המפה, תיארתי לה שהייתי בפיגוע השני כמה מטרים לידו ותיארתי את המיקום (היא מכירה את ביתי), ועכשיו אני בחרדה קצת....מה הגיבה ? עזבי אותי עם החרדה שלך, מצאת לך עוד סיבה לחרדה, תגידי מה עם המעוף יותר חשוב.....זה חברים.

לרחל, או בעצם לכולם

האייסי שלי, (השגתי אותו:) 120348986 שלך ה``חמוד`` נ.ב. סליחה שאני נכנס לפורום הזה, אני שייך לשני :) <סתם ציניות> ביי

עצמי

New member
כמה מבינה...

במקום בו אני גרה, החיים הם תמיד על קצה הטרור. אצלינו כל אמבולנב מקפיץ. מי זה היה הפעם, על מי ירו.. כל נסיעה לירושלים מלווה בפחד וחשש. אנשים נוסעים עם איפודים, וברכבים ממוגנים, ובכל זאת... חברים יקרים ושכנים כבר איבדו אמא, אבא, בת או בן.... זה נורא. אני מצטערת שנאלצת לחוות את זה. יש לברך שזה נגמר ככה. היה יכול להיות גרוע יותר. החזיקי מעמד. יחד עם כולנו. חייבים להתגבר.

עצמי

New member
רק דיברתי...

והנה זה כבר אצלינו גם. אמבולנסים , סירנות, עוד ועוד... כל כך קשה לחכות ולמוע, מה זה היה? האם יש פצועים - הרוגים? מי עכשיו? מי עוד? ואין לי כבר כוח לפחד... עצמי.

עצמי יקרה אנחנו ביהוד כבר צוחקים

שהמחבל לא היה מספיק מקצועי-הומור שחור. מקודם נסעתי לרופא ראיתי בדרך את המכונית הקרובה אלי, ממש גמורה אבל מזלינו שהמחבל היה טיפש תודה לאל שם פצצה מסתבר במכונית של מורה מאחורי הבניין, הבניין ספג את רוב ההדף. תנסי לחשוב שאולי אין הרוגים ופצועים , כי הנה כמו ביהוד היום ניסים קורים, שני פיגועים ללא פצועים, בכלל נס. את אומרת אין כבר כח לפחד, נכון זה נורא , מחזיקה אצבעות . רחל-נשמה

סהר-תמיכה תודה

אני משום מה כבר מהצהריים לא מפסיקה לחייך...ולצחוק על המוות..טמבל שוב דילגת עלי:))))) תמיד אחרי ההלם הראשוני אני מסתכלת על זה כעוד ניצחון. ומדהים נעלמו לי כל החרדות שהיו שבוע קודם כי הרווחתי מבחינתי היום את החיים.(מעניין לכמה ימים זה יחזיק). טוב כנראה שאני צריכה כמה בומים בחיים, כדי להכניס דברים לפרופורציות. אצלינו ביהוד החיים נמשכים כרגיל כבר שכחו מהפיגועים. תודה לכם, ועצמי תסתכלי על זה במובן החיובי עוד יום שקרה משהו לידך ואת פה בחיים, אולי יהיה קל יותר.

למעלה