ברד אדום (שלפי מה שקראתי אמור להתחיל היום), רק אומר כוננות למתקפה אמריקאית בעירק... הקוד שאומר לכל האוכלוסיה (שמוכנה לכך מראש) להיכנס למרחבים מוגנים הוא "חומת ברזל" (או "מיאו חתולה" בגרסת רק בישראל
), ויש גם את "אדון ליאון"- ועוד קוד אחד, שזה רק באיזורים מסויימים. אני לא זוכר בעלפה כרגע את שאר הקודים. נ.ב.- עיינו בקישורים שצירפתי להודעה, הם יעזרו...
במלחמת המפרץ הייתי בת 5 ואני לא זוכרת את עצמי פוחדת,זה לא ממש הזיז לי אבל עכשיו כשאני יותר מבינה את זה,אני טיפה מפחדת אולי בגלל שההורים שלי עכשיו גרושים ואני לא רוצה שאבא שלי יהיה לבד בחדר אטום.....
נחמד לשמוע שכל ההורים התגרשו אחריי זה...ואני לא לבד בקטע סתם אנשים,אל תקחו אותי ברצינות אמממ..אני הייתי בת 4 וחצי או 5... וגם לי לא זכור שפחדתי.. אבל עכשיו ברוך השם אני מפחדת מאוד! אבל אני גרה בקיבוץ אז זה קצת יותר מרגיע אותי משום מה..והמקלט בול שתי מטר מהבית ככה שאין בעיה אני רק דואגת לכלב שלי ): <לא נראה לי שיתנו לכל אחד להכניס את החיית מחמד שלו למקלט כי זה מלא אנשים באותו מקלט בגלל שזה קיבוץ אז...באסה>
זה באמת לא יעזור לכלום. עכשיו מעבר לפחד. ולהמון כעס. והשנאה המאוד עמוקה שיש לי עכשיו לעם האמריקאי, ולג'ורג' בוש שרוצה להוכיח לעולם שיש לו זין גדול. צריך לנסות לצאת מזה בצורה הבטוחה ביותר, והשפויה ביותר. אני כבר מכינה רשימות (עוד לא מסדרת) של תיק, דברים לזכור. סתם כדי להיות מאורגנים. וברגע האמת. לעבור את זה בצורה הכי "נוחה" שיש.
ג'ורג' בוש אומר שהוא דואג לעולם, אבל הוא בעצם דואג רק לאמריקנים, גם בקושי... אבל מה זאת אומרת שזה לא טוב לפחד?! אם פוחדים אסור לשמור את הפחד בפנים... צריך להביע אותו, אם זה במדיטציה, ואם זה באומנות או בכל תחום אחר.