איזה פחד מהניתוח

נושנושי

New member
איזה פחד מהניתוח ../images/Emo5.gif

היי אני עוברת ביום רביעי הקרוב ניתוח לקיצור קיבה כלומר טבעת ואני מזה מתה מפחד אז למי שיש עיצה או איזשהוא טיפ לתת לי אני מאוד אשמח תודה לכם מראש

פנינוש

New member
לנושנושי ../images/Emo50.gif בניתוח

חמודה כמי שעברה את הניתוח .אני ממליצה לך בכל פה לגשת מחר לבית מרקחת רצוי שיש בו מחלקה לצמחי מרפא ולקנות רסקיו-רמדי של פרחי באך.לוקחים את הטיפות ארבע פעמיים ביום ארבע טיפות בכל פעם.צריך לקחת את הטיפות כחצי שעה לפני אוכל ושתייה או חצי שעה אחרי אוכל ושתייה .כי על קיבה ריקה זה יותר יעיל. ומנסיוני זה מאוד עזר לי לפני הניתוח וגם ההחלמה אחרי הניתוח היתה הרבה יותר מהירה. ואני לקחתי את הטיפות האילו באופן די קבוע והן לא ממכרות ואין לך מה לחשוש מהן . ושוב בהצלחה לך בניתוח ואני מחזיקה לך אצבעות שהכל יעבור בשלום ועל הצד הטוב ביותר.

פנינוש

New member
הטיפות הללומקילות על הכאבים ../images/Emo7.gif

ומניסיוני העשיר הם מאוד עזרו לעבור את הניתוח הראשון שהיה SRVG בקלות. עברתי אותו ללא כאבים.וללא צורך במשכחי כאבים למינהם .יכולתי לישון לאחר הניתוח בלילה אך החולות שהיו מסביבי 7 במספר לא נתנו לי לישון .ואני זוכרת את זאת כאילו היה זה אתמול .אך זה היה לפני שש וחצי שנים אך הזכרון מאוד חזק. ואני שוב מחזקת את דבריי , מי שרוצה לעבור את הניתוח בקלות ללא כאבים ושההחלמה תהייה מהירה יש לקחת את הטיפול לפחות שבועיים עד שלושה לפני הניתוח .

פנינוש

New member
מירי למה מאוחר לך ../images/Emo35.gif

ולמה זה היה צריך לעזור לזו שישנה לידך
מתי עשית את הניתוח ואיזה סוג של ניתוח זה
בכל אופן הטיפות הללו מאוד מקילות לפני מבחן, ראיוןקבלה לעבודה, ובכלל בכל מיני מצבים שנמצאים במתח ב-
חמה לגבי טיפות אילו. את מתכוונת לבוא ביום חמישי ל
אני מקווה שכן שכך נוכל להכיר פנים מול פנים

מירי,

New member
את הניתוח עברתי לפני שנה!

(וחודש) , מי שזוכר אותי מאז , זוכר שסיפרתי שלמרות שעברתי LAP-BAND היתעוררתי בצרחות של כאבים , וכל הלילה לא רק שלא ישנתי , גם לא נתתי למלווה שלי ולשכנה שלי לחדר לישון (זה כאב! - למרות שרוייקו קרא לי מפונקת) לצערי אני לא אגיע למפגש (לצערי עוד יותר כבר פיספסתי כמה...) פשוט עכשיו חופש של הילדים , ואנחנו בפעיליות יזומות... אבל יהיו אחרים ואני מאוד מקווה לפגוש את כולכם!

נושנושי

New member
תודה לפנינוש

תודה פינונש על האיחולים מבטיחה לעדכן איך היה בהמשך

עדי.פ

New member
אין לך מה לדאוג נותנים ואליום לפני

הירידה לחדר ניתוח מה שאת כן צריכה להכין בבית זה 2-3 בקבוקים של אופטלגין נוזלי(טיפות) כי זה הדבר היחיד שמקל בשלושת הימים הראשונים. חוץ מזה את תופתעי כמה ההחלמה מהירה מניתוח לפיסקופי

RomiVais

New member
היי נושנושי - ../images/Emo50.gif ../images/Emo24.gif

שלום לך וברוכה הבאה לפורום!! אני מתארת לעצמי שקראת קצת אחורנית בפורום וקיבלת מידע לגבי הניתוח. לניתוח עצמו אני יכולה להציע לך פשוט להיות רגועה. את לא תרגישי דבר, שכן תהיי בהרדמה מלאה. מיד כשתתעוררי תרגישי קצת לחץ באיזור הבטן העליונה אבל נותנים משככי כאבים וזה ממש לא נורא מדי. אחר כך את יכולה לקחת אופטלגין טיפות (אני ויתרתי). עוד דבר שאני מציעה לך, זה ליווי של מישהו מהמשפחה - לי זה מאוד עזר!! בכל מקרה, אחרי גג שבועיים, הניתוח הוא זיכרון ישן, אשפר להתחיל לעשות קצת ספורט (הליכות) ולמי שמתגעגע - לישון על הבטן
וכו´... מאחלת לך המון המון
, ואני בטוחה שהכל יהיה לא רק בסדר, אלא מצויין!!!! תחזרי במהרה ותספרי לנו איך היה. חג שמח, רומי

פנינוש

New member
היי רומי חג שמח ../images/Emo39.gif |

מה קורה כאן אנשים,נעלמים, חוזרים והעיקר שחוזרים. הרבה זמן לא שמענו ממך . אייך עוברת תקופת החגים ,נהנים ?עובדים? או שלא מוצאים זמן לנשום. מה התוכניות שלך ליום חמישי הקרוב, האם תבואי למפגש ? אם כן אשמח שתעדכני אותי . חג שמח

RomiVais

New member
היי פנינוש ../images/Emo13.gif

כמו שאמרתי, נעלמתי בגלל צרות אינסופיות עם המחשב... בראש השנה היו אצלנו קרובי משפחה והצעיר שבילדים החליט לשחק קצת עם המחשב
בחיים לא תיארנו לעצמנו למה הילד מסוגל!!!! בכל מקרה, המחשב שבק חיים ורק שלשום תוקן סופית, אז כמובן שחזרתי אליכם הכי מהר שרק יכולתי, שכן אני סובלת מגעגועים
תקופת החיים עוברת עם שפעת איומה, אבל מקווה שגם זה יעבור מהר
בכל מקרה, תמיד כיף בחגים ובחופשים, לא? יום חמישי אני לא אגיע, כפי שהרוב כאן יודעים, אני מאילת, ומאוד קשה לי להגיע למרכז, בעיקר בגלל שהייתי שם שבוע שעבר, וזה לא בדיוק מרחק לעבור כל שבוע... אני מאוד מקווה שלהכיר את כולכם בהזדמנות... אני מאוד סקרנית!!
שיהיה לך יום נפלא וחג שמח, רומי

gal33

New member
נושנושית, בהצלחה!!!

אני ממליצה לך לקרוא את הפורום מתחילתו, זה לא כל כך הרבה עמודים. אך הרבה מאוד חומר אשר יעזור להפחית את החרדה ואולי אף לשלוט בה. תחזק אותך האמונה שאת עושה מעשה טוב לגוף שלך. בהצלחה.

lir42

New member
נושנוש!

בהצלחה בניתוח מחזיקה לך אצבעות שלך לירי

נושנושי

New member
תודה ../images/Emo51.gif

תודה על האיחולים מבטיחה לעדען את כולם בהמשך אורנית

פנינוש

New member
../images/Emo24.gif לנושנושי ../images/Emo25.gif שעשתה

ניתוח לפני יומיים . א6ני מקווה שאת מרגישה טוב ואת כבר בבית. צרי איתי קשר דרך הדו´אל . אשמח לשמוע אייך עבר עלייך הניתוח ואייך את מרגישה.שולחת לך נשיקות וזר פרחים להחלמה מהירה וירידה בטוחה.

נושנושי

New member
היי פנינוש

אכם חזרתי היה קשה אבל אתגבר מה כתובת האי מייל שלך אשמח לספר לך בהרחבה

פנינוש

New member
ברוך מרפא חולים ../images/Emo24.gif ../images/Emo39.gif

נושנושי יקירתי לחצי על השם שלי ואת כתובת הE-MIEL שלי תראי ואז לי תכתבי. ובעזרת המקלדת מענה תקבלי . הרבה בריאות וכל טוב

למעלה