איזה פחד נפלתי עם דרורי

איזה פחד נפלתי עם דרורי

ישבנו על כיסא מול המחשב והנקתי אותו. נרדמה לי הרגל, וחשבתי שהיא כבר התעוררה (הרגל). במקביל דרורי נרדם, והחלטתי להעביר אותו למיטה. קמתי, ואז הסתבר לחרדתי שהרגל פשוט ישנה. לא הצלחתי לשמור על שיווי משקל, ונפלנו שנינו. שמעתי בום של מכה עם הארון, והייתי בטוחה (אני עדיין) שדרור קיבל מכה בראש. הוא בכה קצת, אבא בא בבהלה מהחדר השני, הרים את דרורי ואותי. דרורי די מהר הפסיק לבכות, והוא חיוני וחייכן (טוב עכשיו הוא בוכה אבל חצי שעה היה רגוע לגמרי) ולא נראה שכואב לו שום דבר. אני לעומתו לא יכולתי להרגע, גם נראה לי ששברתי את הזרת שלי (היא כואבת נורא נורא ודי מסרבת להתקפל. ובכלל, נפלתי עם הבן שלי. אמאל'ה. יכולתי לפגוע בו חס וחלילה! זאת ממש תחושה איומה. יש מבין?

dorlim

New member
איזה פחד

שמחה לשמוע שדרורי בסדר , תמשיכי לשים לב שהוא מתנהג כרגיל ואת - תרגישי טוב

בימבילי

New member
בהחלט יש מבין.

קודם כל -אני מקווה שהזרת שלך יותר בסדר ושמחה שדרור חיוני וחייכן. הוא כבר בטח לא יזכור את זה עד הערב (ואת לא תשכחי את זה כל החיים). כשהבת שלי היתה בת 5 חודשים הלכתי איתה בידיים בסופר פארם, ושם בדיוק גמרו לשטוף רצפה ולא שמו שלט. החלקתי איתה על הרצפה ובאינסטינקט נפלתי על הגב. לה לא קרה כלום. אפילו לא נבהלה. אני כל כך בכיתי שם ולא יכולתי להרגע שעה ארוכה. מבינה אותך ותרגישי טוב.

wieci

New member
../images/Emo5.gif איזה פחד, זה הסיוט הכי מפחיד

שלי, אני כזו שלומיאלית...

נורא מפחיד. אבל...

אמרו לי שבגיל הזה הם גמישים. מצחיק - תינוק גומי. אני נפלתי עם יובל על הידיים בעליה במדרגות לפני חודש, וכ"כ נבהלתי עליה שדפקתי את הברך שלי במדרגה כדי להרים אותה יותר גבוה שלא תיפגע - זה היה אינסנקטיבי, וכולם נורא נבהלו ויובל גם - ובכתה מעט מאד ומייד הנקתי אז לא קרה כלום, אבל אני מזדהה מאד עם הלחץ. תרגישו טוב.

ילדונט

New member
כמעט קרה לי

לשמחתי, נתתי את שחר לאבא שלה לגרפס לפני שקמתי, אז נפלתי בלעדיה. אבל נקעתי את הרגל, וזה עדיין כואב לפעמים
היום אני מחכה המון זמן לפני שאני קמה איתה על הידיים אחרי הנקה. העיקר שדרורי לא נפגע ממש. ותבדקי את עניין הזרת.

עדי 5

New member
אויש,איזה פחד

טוב לשמוע שדרור בסדר. אני מקווה שהזרת שלך סתם חטפה מכה קלה ולא משהו רציני. תמיד הפחד שלי זה ליפול חס וחלילה עם תינוק או ילד שבידי. אני הולכת כל כך לאט כאילו אני על ביצים כדי לא לאבד שיווי משקל. אל תרגישי רע,זה קורה .

אפרת12

New member
גם שלי

עם הכאבים שיש לי ברגל ועם הנעלים עם הסוליות החלקות שלי. מקוה שהזרת שלך בסדר
ושמחה לשמוע שעושה רושם שדרור לא נפגע רציני. תמשיכי לעדכן אותנו

אנידס

New member
אוי, זו הרגשה זוועתית. מקווה ששניכם

מרגישים עכשיו טוב יותר. אני חושבת שזה אחד מהסיוטים של כל הורה.

דפנה מי

New member
ממש נורא../images/Emo24.gif

לא יכולת למנוע את זה, נראה לי.... כמה שאנחנו נזהרות יכולות להיות תקלות. מכיוון שהוא נשמע בסדר-תתאוששי, תנשמי עמוק-ותטפלי בעצמך
הכי מפחיד אותי שאני אלך איתה ברחוב על הידיים או במנשא ואעוף, בפרט קדימה

משוש30

New member
אוי אכן מפחיד...

העיקר שדרורי בסדר ולא קרה לו כלום... מה שלום הזרת?? בכל מקרה נראה שהאינסטינקטים שלך עבדו. מקווה שבינתיים נרגעת קצת

Tal223

New member
נורא מפחיד!

שמחה שזה עבר יחסית בשלום, תשגיחי על דרור בשעות הקרובות, ולכי לטפל באצבע שלך! כמה שזה מפחיד, המחשבה שניפול עם הילדים והם יפגעו "בגללנו"... בחג שני של פסח יצאנו לטייל עם הילדים, טיול קצר בשמורת הבניאס. אני הייתי עם תמר במנשא תינוכיס, ולמרות שהיא כזאת קטנטנה (שקלה משהו כמו 3.5 ק"ג) הרגשתי שהשיווי משקל שלי איתה במנשא ממש גרוע והייתי היסטרית שאני עומדת ליפול איתה. אז אפילו במסלול כל-כך קל, עם מדרגות מסודרות והכל, כל הזמן החזקתי ביד של בעלי כדי שיתמוך בנו אם אני אאבד שיווי משקל. חוץ מזה נזכרתי שכשהייתי בהריון מעדתי יום אחד בבית ונפלתי, קיבלתי מכה די רצינית בכמה מקומות בצד הגוף - ברך, זרוע, צלעות ובראש. לא משהו נורא, בעיקר סימנים כחולים ענקיים שעברו אחרי שבוע-שבועיים. אבל הקטע היה שכל כך נבהלתי מזה שנגרם נזק לעוברית שבבטן שכמעט התעלפתי מהבהלה. ממש נהיה לי שחור בעיניים והתיישבתי רועדת על הרצפה ובכיתי נורא, פשוט מהפחד והמחשבות של "מה אם...".

אויש...

חברה שלי נפלה במדרגות, עם התינוקת שלה בידיה. מאז - אני ממש נזהרת כשמעין בידיים שלי, ובמיוחד לאור הסחרחורות שלי
. שמחה שדרורי בסדר, ומקווה שהזרת שלך סתם נעלבה, ולא נשברה
.
מירב

אור67

New member
אמא'לה-indeed

פחד אלוהי-טוב שזה נגמר איך שזה נגמר. זה אחד הסיוטים שלי. ליפול איתו במדרגות, להחליק או כל פגיעה אחרת בו שתהיה באשמתי.
תרגישו טוב.

ornaok

New member
נעמה, איזה פחד!!

נפלת איתו גם פעם מהכסא מחשב...לא? אני ממש מפחדת שיקרו לי דברים כאלה כי אני נורא שלומיאלית. אחד הפחדים הכי גדולים שלי זה לתקוע ללירי את הראש במשקוף....

שכחתי לגמרי שקרה לי....

הדחקה כנראה. כשהם היו בני שלושה חודשים היה לי לילה נורא איתם, שניהם בכו ללא הרף ולא ידעתי כבר מה לעשות אז החזקתי את שניהם על הידיים והתכופפתי להדליק מוסיקה במערכת שקמתי להתרומם (עם שני תינוקות בידיים - מה חשבתי לעצמי?)איבדתי שיווי משקל ועפתי אחורה על הגב והמרפקים והתנגשתי בשולחן של הסלון. הם לא הרגישו כלום כי לא עזבתי לשניה אבל אני קיבלתי מכה משתקת והבעל כמובן לא התעורר למרות זעקותיי אז ישבנו ככה כמה דקות עד שהצלחתי לנשום וכמובן בבוקר קיבלתי נזיפה על שהחזקתי את שניהם ביחד....

למעלה