איזה פחד...

איזה פחד... ../images/Emo186.gif../images/Emo178.gif../images/Emo122.gif

אני חושבת שלא התרגשתי ככה.... איזה 4 שנים לפחות... נראה לי שאני צריכה להפסיק לאכול מעכשיו, כי יש לי כאלו פרפרים בבטן! באו לי מה זה סרטים מהקטע הזה, פתאום חשבתי, מה אם מישהי שהיתה בסדנה של אורית תהיה בחתונה, ותזהה את הכוריאוגרפיה? וכאילו לא די בזה, המשכתי את הפנטזיה הסוריאליסטית (כאילו, מה הסיכוי שבתוך קהל של 350 תהיה עוד אחת מתוך 35...), לכיוון כזה שההיא מחליטה להראות לי שאני רקדנית נוראית, והיא קמה ורוקדת איתי, ומראה לכולם מאיפה הדג משתין
ברור שזה לא יקרה, אבל אני בסרטים....
אני לא בטוחה מה יותר גרוע- שיהיה לי בלקאאוט מכל הכוריאוגרפיה (שאז, בקטנה, אני אאלתר כהרגלי, ולנוע אני הרי יודעת) או שאני אזכור את רובה וזה רק יבלבל אותי יותר... דדדדדיייי! אני עוד צריכה למצוא שיר ש"יקים את הקהל" כדי לסיים את המופע המקסים שלי (אני משתדלת לשכנע את עצמי, המילה הראשונה שקפצה לי לראש היתה "המבדח"...)... יש לכם המלצה לאיזה שיר בלאדי שהרבה ישראליים מכירים? משהו שיקפיץ אותם לרחבה להראות לי מה הם יודעים? הבעיה היא שכל ההופעה שלי היא בסגנון בלאדי כזה, ואם אני אסיים פתאום באיזה שיר מזרחי ישראלי- זה יהיה די דוחה... לא? בקיצור, עיצות, ישמחו לבב אנוש חושש.... (למי שלא יודע על מה אני מדברת, יש הסבר כאן)

למעלה