איזה פחד

fayd

New member
איזה פחד ../images/Emo5.gif

אז קודם כל תודה לכולם על התמיכה ודבר שני הדייט העובר להיום (מכיוון שבבית הספר שלי לא לומדים ביום שישי) ואני ממש מת מיפחד כבר היו לי יציאות בעבר אבל לא עם מישהו שבאמת חיבבתי ואני לא יודע מה לעשות מקווה שתעזרו לי עד תשע היום בערב פייד

תרגעעע

תנשום עמוק תשמע איזה דיסק טוף תתקלח (ותזכור לסבן את עצמך טוב טוב
) תשתה שוקו ואז תיפגש איתו. Simple as that ואם זה לא כזה פשוט, זה צריך להיות. מר מומין שמזכיר: "פשוט" לא תמיד אומר "קל"

../images/Emo99.gifתקשיב למומין...אבל../images/Emo96.gif

אחי הקטן יודע מה הוא אומר...איזה אח קטן ומוכשר. רק מה? את הקטע עם השוקו אתה יכול להחליף למשקה אחר (ואם אתה אוהב שוקו...אז אחלה לך) אבל בעיקרון, כל מה שמומינק´ה כתב, נכון. רצוי שתרגע, הדייט הזה גם ככה הוגדר כ"דייט" ולכן לא צפויות הפתעות שונות ומשונות, פשוט תלך, דברו ותהנו. וכמובן...אל תשכחו
זה מאד חשוב וחבל שיהיהו עם זה פאלטות. ואם בא לך...ספר לנו אחר כך איך היה, אני אישית אשמח לשמוע (והבנת שגם אחי הקטן). וואי...עוד שעתיים וחצי....יו...איזה כיף לך
המון המון

TheHock

New member
תרגע...

הכי חשוב תהיה רגוע, על תנסה להראות כמה שאתה לא - כי זה תמיד חוזר כבומרנג... פשוט תזכור - אתה שם דבר ראשון כדי להנות ולהכיר אותו (כמו שהוא שם להנות ולהכיר אותך...) בהצלחה ותהנה... TheHock

דרור22

New member
אני לא אנסה להרגיע אותך....

כי שאר חברי כבר עשו את את זה... רק שהיה בהצלחה, וכמובן אנחנו מחכים כבר לשמוע רכילות עסיסית... (כמו סבתות זקנות....
(זה הכי קרוב לסבתא זקנה) ) שלך דרור

למעלה