איזה פחד

ענתי44

New member
איזה פחד ../images/Emo67.gif

היום שכחתי פקודה במחשב ונכנסתי ללחץ שהנה גם אצלי מתחילים הסימנים הראשונים. אלוהים אדירים רק לא זה

קורנית

New member
אכן, פחד....

אבל ללא סיבה לכולנו רגעים בהם אנו שוכחים, יותר או פחות.... רק שכחברי משפחת האלצהיימר, אנחנו רגישים יותר לדברים שאחרים מבטלים בקלות אל תפחדי, בבקשה.....

גיתיתח

New member
גם אני כל כך מפחדת

שזה יעבור גם אלי אם אני שוכחת שמות של אנשים אני נלחצת זה באמת מפחיד נקווה שלא יקרה לאף אחד כלום אמן ואמן

מוכר וכואב...

אבל יקירתי, קחי בחשבון שעם כל מה שיש לך על הראש, לפלא הוא שאת מתפקדת כמו שצריך ולא להפך...

אסתרס

New member
באמת לא צריך להבהל

שכחה פה ושם זה לא אומר אלצהיימר. זה אומר ענתי שאת עמוסת מטלות עד מעל לראש.צריך לדעת לקחת פסקי זמן לאיורור, ולהישתחרר בלי להרגיש אשם. עכשיו חזרתי מערב ההתרמה של העמותה. היה נחמד מאוד. אף פעם לא הייתי בהופעה של סי היימן ונהניתי, היא רוקיסטית מצוינת. אלא מה, האולם היה שליש ריק וזה היה לא נעים.לא יודעת למה אנשים העדיפו לתת תרומה ולא לבוא. למשל אני מכרתי 20 כרטיסים והיגיעו מתוכם להופעה רק 5 שזה כולל אותי, שלמה ובתי מיכל. לפני ההופעה חילקו את העלון החדש. ועל השער מי מופיע ?! ניחשתם נכון אני, שלמה ובתי מיכל. עכשיו תכירו אותי , ונאמר היי ביום העיון ב-6\11\06 ברמת אפעל. לילה טוב ומשעמם לכולנו ביי

שריוש2

New member
אכן פחד...

אח של סבתי גם אינו מרגיש טוב בזמן האחרון. מתלונן על סחרחורות, מגמגם, שוכח דברים, ומתבלבל בספירת כספים. אחד מסימני המחלה אצל סבתי, היה גם בלבול בספירת כספים אצל המכולת הירקן או אצל האיטליז. אנחנו מאוד חוששים שאולי האלצהיימר הארור הגיע גם אליו, ומקווים לטוב. שזה סתם משהו חולף ולא באמת אלצהיימר.

למעלה