איזה פחד!

• פותח הנושא both
  • פורסם בתאריך

both

New member
איזה פחד!

אחרי שיחה ארוכה עם אשתי והחלטה להתחיל בנסיונות להכניס אותה להריון בשנה הקרובה, החלטתי שהגיע הזמן לספר למשפחה שלי עלי, בכדי לתת להם זמן לעכל לפני שיהיה לנו תינוק ואני אהיה "אבא". ישבתי עכשיו לכתוב אימייל לאחותי, איתה לא דיברתי מאז הביקור שלי בארץ במרץ. אני מרגיש סחוט! עייפות נפשית כזו לא הרגשתי כבר זמן רב, כאילו כל מילה שכתבתי אכלה אחוז מסויים מהאנרגיה שלי עד שנשארתי מותש וריק. אם ככה אני מרגיש אחרי שכתבתי לאחותי (ועדיין לא שלחתי אפילו), מה יהיה כשאצטרך להתמודד עם אמא שלי? שלא נדבר על הבן הגדול שלי אפילו.
נראה לי שאם הייתי עכשיו בן 20 היה לי הרבה יותר קל לצאת עם זה מאשר עכשיו בגיל 40, אחרי כל כך הרבה שנים של חיים כמישהו שאני לא.
מצד אחד, רוצה לשלוח לאחותי את המכתב כל עוד יש אומץ, אבל מצד שני, אני אמור להתקשר בימים הקרובים לדבר איתה - בעוד מספר ימים זה יום הנישואים שלה ומיד אח"כ יום -הולדת והבת הגדולה שלה מתגייסת, אז נראה לי שאצטרך לדחות את המשלוח באיזה שבוע כדי לא להרוס לה את כל החגיגות. מה שאומר עוד שיחה אחת בהעמדת פנים ודיבור בלשון נקבה לפני שאשלח את האימייל ואח"כ אוכל להיות "אני" גם איתה.
פוחד ומתרגש.

ליזי133

New member
המון המון בהצלחה!

בהחלט צריך הרבה אומץ לצאת ככה לכולם.
בהצלחה עם אשתך, ועם היציאה למשפחה שלך.
בזמן שעוד האימייל לא נשלח, אפשר לכתוב לאחרים, ואז לשלוח, בעוד שבוע למשל.
בהצלחה!!

both

New member
תודה

האמת היא שחשבתי לכתוב גם את שאר המיילים, אבל החלטתי לחכות לתשובה מאחותי, אחרי שאשלח, כי אני מקווה שאולי תהיה לה איזו הצעה טובה לאיך לספר לאמא שלי מבלי לגרום לה להתקף לב . אחותי תמיד היתה רחבת אופקים ופתוחה לאנשים שונם הרבה יותר מאחי ומאמא שלי ולכן החלטתי לכתוב לה קודם.

lily kane

New member
זה רק נראה

ככה אבל בגיל 20 הייתה פחות סגור על עצמך
חסר עזרה כלכלית
ובלי אהבה ותמיכה שבהחלט עוזרים עם כל הקושי
ואני בטוח שתיהיה האבא הכי נפלא שיש

למעלה