איזה פחד!!!!!!!

niloush

New member
איזה פחד!!!!!!!

היום בערב...נשקלים.... ככה כבר עבר לא שבוע ראשון של נקודות מעצבנות. הייתי מה זה ילדה טובה! אז למה אני מרגישה עדיין פרה. למרות ששום יום לא הצלחתי להגיע למספר הנקודות שאני צריכה, ואני אכלתי כמו שצריך... אני מרגישה שאכלתי ה-מ-ו-ן... תגידו, כמה אתן ירדתן בשבוע הראשון לשומרי משקל? פשוט רוצה לדעת קנה מידה לעצמי.

Pashpusha

New member
נילו´ש

כחברת שומרי משקל "ותיקה", הנה כמה הארות למה שכתבת: 1. גם אני אוכלת היום יותר ממה שאכלתי קודם. ולמה? - משום שהורדתי את כל המתוקים / שמנים / מלוחים - והתחלתי לאכול אחרת. 2. חשוב שתנצלי את כל הנקודות שלך במשך היום (לכל היותר 2 נק´ פחות) וזאת משום שאחרת הגוף שלך יתחיל לאגור ---> לא יורדים במשקל ----> מתוסכלים ----> פותחים את המקרר ----> ה צ י ל ו. 3. אם את שמה לב שהגעת לערב עם מס´ נקודות רב - תכנני לך את היום בערב שלפני. 4. כך גם תוכלי לוודא שאת מפזרת נכון את הנקודות שלך - גם מבחינת שעות היום וחשוב לא פחות מבחינת אבות המזון. 5. כמה אני ירדתי? זה ממש לא חשוב וחשוב מזה, אין זו אינדיקציה לכלום. לכל אחד הקצב שלו, כתלות בין השאר במשקל ובמבנה הגוף ובעוד גורמים רבים. היי שמחה על כל גרם שנושר. 6. לדעתי - התוכנית מצויינת והשבועות רק הולכים ונהיים קלים יותר. המון המון המון בהצלחה

noasheli

New member
קילו שש מאות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מספק לטעמי. שבוע שני לדרך! ותודה על העידוד למעלה

למעלה