איזה פחד!
אמא שלי הלכה לקריאה בקפה. האנשים האלה יודעים הכל! היא אמרה שהמשפחה של אבא שלי סיכסכה בין אמא שלי לאבא שלי והיחיד שנשאר מהמשפחה של אבא שלי זה אח שלו והם לא בקשר. היא אמרה שהבת הגדולה תתחתן בקרוב אז אמא שלי אומרת לה: "מה זאת אומרת הבת הגדולה?" אז היא אמרה: "זאת שהיא כמו הבת שלך". וזה מוזררררררר כי אחותי הגדולה היא מנישואים קודמים של אבא שלי. איך היא ידעה??? אח שלי הגדול יסתדר עוד מעט, ימצא מישהי. היא שאלה אם מישהו נמצא בחול עכשיו (אחותי בחול) והיא אמרה שהיא תחזור הביתה בריאה ושלמה. היא אמרה שיהיה עוד בן במשפחה אז אמא שלי נכנסה לסרטים שאני או אחותי ניכמס להריון מחוץ לנישואים.
היא אמרה שהבת הקטנה (אני) מאוהבת לגמרי (אין לי מושג מזה..) ואבא שלי ישר קפץ ואמר "נו בטח, בברוס וויליס"
היא שאלה את אמא שלי אם מישהו בבית כל הזמן מדבר על גירושין אז אמא שלי אמרה שהיא זו שמדברת על זה. אז הערביה אמרה לה שהיא רק מדברת ולא עושה כלום. היא ידעה שאבא שלי חולה לב, גב ורגליים. היא אמרה שיש לחצים בעבודה של אבא שלי והכל יסתדר. כסף זה לא הצד החזק שלנו. עוד שנתיים אמא שלי תעבור מאריאל
היא שנים אומרת שהיא שונאת את המקום הזה. היא שאלה אם מישהו במשפחה מתגייס עוד מעט (אני) ושיהיה לי שירות מצויין ומעניין ואני אסיים את השירות בהצטיינות. אבא שלי לא יחלה יותר. מישהו במשפחה יעבור ניתוח (זה מוזר כי קמתי עם כאבים מוזרים בעין הימנית. אולי עוד שעורה?
) היא שאלה את אמא שלי למה היא לא עובדת יותר אז היא ענתה לה שאחרי שהיא חלתה לא קיבלו אותה לשום מקום, וערביה אמרה לה שחכה לה עבודה רצינית, קשה ומעניינת והיא צריכה לקבל אותה. איזה מוזר!! איך היא יודעת??? והכי מוזר שאחד האחים שלי יתחתן. כבר איבדנו תקווה..
אמא שלי הלכה לקריאה בקפה. האנשים האלה יודעים הכל! היא אמרה שהמשפחה של אבא שלי סיכסכה בין אמא שלי לאבא שלי והיחיד שנשאר מהמשפחה של אבא שלי זה אח שלו והם לא בקשר. היא אמרה שהבת הגדולה תתחתן בקרוב אז אמא שלי אומרת לה: "מה זאת אומרת הבת הגדולה?" אז היא אמרה: "זאת שהיא כמו הבת שלך". וזה מוזררררררר כי אחותי הגדולה היא מנישואים קודמים של אבא שלי. איך היא ידעה??? אח שלי הגדול יסתדר עוד מעט, ימצא מישהי. היא שאלה אם מישהו נמצא בחול עכשיו (אחותי בחול) והיא אמרה שהיא תחזור הביתה בריאה ושלמה. היא אמרה שיהיה עוד בן במשפחה אז אמא שלי נכנסה לסרטים שאני או אחותי ניכמס להריון מחוץ לנישואים.