איזה פחחחחדדדדדד!!!!

איזה פחחחחדדדדדד!!!!

אז מה, להתחיל להתכונן? אבעבועות שחורות? נשק כימי? אני כבר מריץ תסריטי זוועה מהסרטים שהריצו לנו בצבא על מלחמת איראן-עירק. או אולי בכלל לקנות One Way Ticket ולעוף מכאן????

אני לא חושב שיש מה לפחד

אני חושב שזו סתם פאניקה מיותרת. מה פתאום רוחות מלחמה וכאלה? סתם פאניקה וההודעה שלך היא בדיוק דוגמא.

בכלל - אני חושב שאין מקום לפורום כז

אני באמת חושב שלא צריך להגזים עם כל הדיבורים האלה על מלחמות ועל מה שעלול לקרות כשת´כלס אף אחד לא יודע בכלל איזה נשק מחזיק סאדם או בכלל, איזה נשק מחזיקות מדינות אחרות.

אתה לא צודק

צריך לפתוח הכל לעיני הציבור. זכותנו לדעת וזכותנו להחליך ביננו מידע, גם על עינייני מלחמה.

אלוני.

New member
../images/Emo35.gif

גם כדי להרגיע ולהתחלק בדעות שאולי הפאניקה מעט מוגזמת ראוי שיהיה היכן לעשות זאת.

אלוני.

New member
הכל ניחושים

המלחמה הזו אם וכאשר תיפתח עשוייה להיות מהדברים היותר טובים שיקרו למדינה מכל הבחינות, אם אנחנו הולכים לאכול אותה כלשונך הרי שהמחיר הנדרש היום זול לעומת זה שיגבה מאיתנו בעתיד .

yakul

New member
לסאדם יש נשק כימי וביולוגי, זה וודא

וארה"ב תכבוש את עירק עד הסוף, לא כמו במלחמת המפרץ הראשונה. כשסאדאם יגיע למצב לפני הנפילה שלו, אז הוא ישתמש בנשק לא קונבנציונלי נגד ישראל, כווית ואולי עוד כמה מדינות. אבל... כיוון שסאדם הוא אדם שנוטה לשרוד, יש סיכוי שהוא יברח מעירק עוד לפני תחילת המלחמה ואז ארה"ב תחבוש את עירק ויקטנו הסיכויים שהוא ירה טילים לא קונבנציונלים עלינו. מצד שני, נאמר כי סאדאם "חילק" חלק מהנשק הלא קונבציונלי שלו לאירגוני הטרור,וזה אפילו יותר מדאיג.

אלוני.

New member
יכול להיות

אני נוטה להניח שלסאדאם אין נשק שיסכן את קיום המדינה ותקיפת עיראק כעת עדיפה על המצב שעשוי להיות בעוד חמש או עשר שנים.

למעלה