איזה פחחחחחחחחחחד אני באונ´ והיה פיגוע לידנו אוטובוס כל הבנין שלי רעד....... איזה פחד אלוהים
א אור גולד New member 10/10/02 #1 איזה פחחחחחחחחחחד אני באונ´ והיה פיגוע לידנו אוטובוס כל הבנין שלי רעד....... איזה פחד אלוהים
ה הילה_והגבר New member 10/10/02 #2 לא ייאמן... שוב פיגועים ! כבר פעם שניה באיזור אוניברסיטה... ואני גם צריכה להגיע לשם היום...
א אור גולד New member 10/10/02 #5 אלוהים... חברה שלי מהעבודה המחבל התפוצץ עליה... היא באה אלי למשרד והתעלפה לי בידים.... מה יהיה סוף ?????????? מפחיד
אלוהים... חברה שלי מהעבודה המחבל התפוצץ עליה... היא באה אלי למשרד והתעלפה לי בידים.... מה יהיה סוף ?????????? מפחיד
H Hadar p New member 10/10/02 #6 במובן מסוים טוב שזה נגמר כך ועדיף אם זה לא היה מתרחש בכלל! אני מקווה שכולכם בסדר! הלוואי ויהיה לזה כבר סוף!
במובן מסוים טוב שזה נגמר כך ועדיף אם זה לא היה מתרחש בכלל! אני מקווה שכולכם בסדר! הלוואי ויהיה לזה כבר סוף!
ג גלי ב New member 10/10/02 #7 זה נורא... ממש מפחיד מה שקורה שם בחוץ.. אבל מזל שהמחבל לא הצליח לעלות על האוטובוס. קו 87 זה קו שנוסע מפ"ת לתל השומר ונוסעים בו מלא חיילים כל יום.... רק תשמרו על עצמכם.. אור - אני מקווה שחברה שלך תרגיש טוב ותתאושש במהרה
זה נורא... ממש מפחיד מה שקורה שם בחוץ.. אבל מזל שהמחבל לא הצליח לעלות על האוטובוס. קו 87 זה קו שנוסע מפ"ת לתל השומר ונוסעים בו מלא חיילים כל יום.... רק תשמרו על עצמכם.. אור - אני מקווה שחברה שלך תרגיש טוב ותתאושש במהרה
ש ש ו ב י New member 10/10/02 #9 ../images/Emo140.gifזה כבר נכנס לחיי השגרה שזה מפחיד! מאחלת לכולנו ימים שקטים יותר ובריאות גדולה!