איזה פיספוס!

איזה פיספוס!

אני יושב מול המחשב, קורה את הפוסט של wranger על הפרידה שלו מהסניף, ופתע נכנס דרך החלון דבור ענקי. מה זה ענקי? עצום! בגודל של כדור טניס! בשלב הראשון נבהלתי. ואז התאוששתי. החלטתי לתפוס אותו בידיים חשופות ולנסות להתעמת איתו. הו! כמה מצחיק זה יכול היה להיות! הייתי יכול לכתוב על זה פוסט קורע מצחוק, ולהוסיף תמונות של הידיים המדממות שלי! ולספר חוויות מהביקור בבית החולים.... פוסט שכזה יכול היה לגרוף כניסות רבות ושלל תגובות! אבל אז הדבור הזה יצא מהחלון. הלך הפוסט הקורע מצחוק. נשארתי בריא ושלם.

דם דם

New member
היית קורא למרסל

שיבוא לעזור לך כמו שנאמר "טובים השתיים מהאחד" עלק תפסת אותו בידיים, בטח נפנפת בידיים כמו משוגע לנסות להבריח אותו ואתה טוען שנסת לתפוס אותו פלא שהוא ברח, גם אני הייתי בורח אם היו ככה מנופפים לעברי אל תתפלא אם הוא לעולם לא יחזור לבקר

יופי, בוא נצחק על מר סלע שאין לו ידיים!

איך הוא בידיוק אמור לתפוס את הדבור אם אין לו ידיים? אתה יודע שזה נושא רגיש אצלו!

דם דם

New member
היית צריך לצייר לו ידיים

אם כבר השקעת וציירת לו פנים למה לא חיברת אותו לאיזה גוף כמו מוח שהיה פעם בצבי הנינג'ה,שהיה מחובר לאיזה רובוט וככה היה מתפקד באמת....קצת התחשבות מצידך

wranger

New member
למה מר סלע מפחד מדבור?

הדבור לא יכול לעקוץ את מר סלע. מר סלע לא צריך לפחד מדבור. מר סלע יכול לחכות בסבלנות שהדבור יצא מהחלון ולא צריך בכלל לנסות לתפוס את הדבור. לא?

חח... למה יש לי הרגשה

שבקרוב יככב דבור בבלוג שלך?

suki da yo

New member
איזו אכזבה

לא קיבלת הזדמנות הולמת להיצפע ולדמם D: איך תתמודד עם האכזבה? אני אומרת, עוד סיבוב של ריבה מחרידה. אם תטעם אותה אני בטוחה שגם לא תזכור כלום מהשבוע האחרון :)

noyy

New member
../images/Emo28.gifהיית עושה גם ממנה ריבה? ../images/Emo122.gif

mary lou

New member
כמובן

הריבה הזו הייתה הופכת למנות הקרב במלחמה הקרה השנייה שמר סלע מתכנן :|

wranger

New member
זו הסיבה שלא הגבת? ../images/Emo46.gif

הרי הידיים שלך לא מדממות...

האמת היא שברגע שיצא הדבור

(ואני לא צוחק, הוא היה בגודל של כדור טניס אם לא באולינג) ישר נכנסתי לפורום בלוגים. גם את הפוסט שלך לא סיימתי לקרא.. הייתי בידיוק בקטע של השיר שכתבה לך סלבית ואמא שלה..

siv30

New member
../images/Emo2.gif דבור?

יש לך מזל שלא ניסית, לפי וויקי, הדבור יכול לעקוץ מספר פעמים רב והוא לא מת! רק תחשוב על התוצאה

למעלה