אז זה אפילו עוד יותר פשוט-
נסעתי לפני כמה שבועות לחו"ל ליעד שהוא לא ארג' אבל מה שחשוב לצורך התשובה שלי זה לא היעד אלא חברת הסלולר- קיבלתי מהם דף מפורט על כל אחת משתי המדינות שבהן הייתי, עם פירוט של המפעילים המקומיים והמחירים השונים כשהטלפון מתחבר לרשת שלהם (הוא יכול להתחבר אוטומטית לרשת רנדומלית לפי הקליטה, או שאתה מכוון את זה ידנית). על כל מפעיל מקומי המחיר לדקת שיחה נכנסת היה אחר. המחיר לשליחת סמסים היה אחיד. פשוט תיגש או תתקשר לשלושת החברות הסלולריות ותבקש שישלחו לך את הפירוט הזה לגבי ארגנטינה, ותעשה השוואה. קח בחשבון שאם אתה בחו"ל ומתקשרים אליך מהארץ, מי שמתקשר אליך משלם עלות של שיחה מקומית, אבל אותך זה קורע במחיר (לדוגמה- אני הייתי בארה"ב ומקסיקו, בארה"ב עלות שיחה נכנסת הייתה בסביבות ה-8 שקל לדקה, במקסיקו סביבות ה-5 שקלים... זה מטורף!!!). ככה שעדיין הכי יעיל נדמה לי זה מספר מקומי, ושיתקשרו אליך ב- SKYPE או JAJAH, בהנחה שמדובר בלהיות זמין עבור ההורים. אם אתה רוצה להיות זמין עבור אנשים אחרים, נדמה לי שהכי כדאי זה להשאיר הודעה במשיבון שמבקשת להשאיר שם ומספר טלפון ואתה תחזור אליהם, כי פשוט יהיה הרבההה יותר זול לך להחזיר צלצול באמצעות כרטיס חיוג מאשר לשלם על השיחות הנכנסות לסלולרי (כדאי לך לבקש בהודעה שישאירו לך מספר קווי אם הם יכולים, כי להתקשר עם כרטיס לסלולרי אוכל את הכרטיס הרבהההה יותר מהר! אבל עדיין סביר להניח שיהיה יותר זול מאשר לשלם על שיחה נכנסת לסלולרי, כי גם לנייד הכרטיס מספיק ליותר מאשר 2 דקות). . עוד דבר חשוב לגבי כרטיסי החיוג- שים לב כשאתה קונה אותם, יש להם פירוט מאחורה לגבי הערים שבהן ניתן להשתמש בהם. לרוב כתוב ביירס, קורדובה, רוסריו, ולפעמים גם מנדוסה, תלוי בכרטיסים. הכרטיס הכי נפוץ הוא אסימון, אבל יש עוד כמה סוגי כרטיסים. לא בכל לוקוטוריו קטן מכירים את כל הכרטיסים שקיימים, אבל אם תכנס לאחד קצת גדול יחסית, אז גם אם הם לא יכירו הם בוודאי יעזרו לך ויתקשרו לברר מה הכרטיס שהכי כדאי לך לקנות (לי בכל אופן עזרו ככה
). אם אתה רוצה ליסוע לערים שלא מופיעות על הכרטיס שלך, תעשה את הבירור בהתאם. למשל אני גרתי בסלטה, ושם אי אפשר להשתמש באסימון, זה פשוט לא תופס, אז מצאתי שם כרטיס אחר שעלה ממש כמו אסימון, פשוט היה מיועד לסלטה, ואני יודעת שזה לא היה הכרטיס היחיד (צר לי, אני לא יודעת להגיד לך את השמות של הכרטיסים, עברו מאז 3 שנים... ביום חמישי הקרוב!
).