איזה פלאפון לבחור?

0netechnician

New member
לילה טוב
אני צריך להחליף את הפלאפונים שלי. יש לי סמסונג ישן מאוד j5 ועוד אחד וואי מהעבודה שאני ממש לא סובל אותו אבל זה מה יש כרגע. אין לי בעיה ולא תהיה בעיה לנצל את הפלאפון הפרטי לצורכי העבודה. הצרכים לא מרובים: חדשות, ואטספ, ווייז, יוטיוב, מיילים, אפליקציה של העבודה שעובדת בטלפונים הישנים אז ברור שלא צריכה יותר מדי...
המטרה היא לקנות טלפון חזק שיחזיק לי קרוב ל 3 שנים. אני מתלבט בין שני דגמים: samsung a71 ושיאומי mi note10 lite. רוצה מצלמה טובה לתמונות ו-וידאו, רמקול סביר, הצרכים שציינתי. מה אומרים?

JEK12345JEK

Well-known member
לילה טוב
אני צריך להחליף את הפלאפונים שלי. יש לי סמסונג ישן מאוד j5 ועוד אחד וואי מהעבודה שאני ממש לא סובל אותו אבל זה מה יש כרגע. אין לי בעיה ולא תהיה בעיה לנצל את הפלאפון הפרטי לצורכי העבודה. הצרכים לא מרובים: חדשות, ואטספ, ווייז, יוטיוב, מיילים, אפליקציה של העבודה שעובדת בטלפונים הישנים אז ברור שלא צריכה יותר מדי...
המטרה היא לקנות טלפון חזק שיחזיק לי קרוב ל 3 שנים. אני מתלבט בין שני דגמים: samsung a71 ושיאומי mi note10 lite. רוצה מצלמה טובה לתמונות ו-וידאו, רמקול סביר, הצרכים שציינתי. מה אומרים?

הייתי מוותר על שניהם

מה גם שבמחיר קרוב אליהם ניתן כבר להשיג מכשיר דגל כמו poco f2 pro

מעבד אדיר וחזק קוואלקום 865 עם תמיכה ב5g
מסך נפלא ונקי מקצה לקצה +amoled 6.7 fhd
זיכרון 128/6
צילום וידיאו 8k עם מייצב תמונה דיגיטלי eis
מצלמה ראשית 64 mp
מצלמת סלפי פופ-אפ 20 mp
סוללה 4700 mha
הטענה מהירה 30w
nfc
מחבר 3.5 לאוזניות
רמקול בודד וחזק מאוד גם בתור ספיקר
חיישן טביעת אצבעות תחת המסך מצוין
מכשיר איכותי שיחזיק כמה שנים

ערכת המכשיר מגיעה עם אריזה אטומה + מטען מקורי 33w + כבל usb-c מקורי + קייס מקורי מסיליקון

מחיר 1649 שקל

מחיר 1648 שקל

למעלה