איזה פעולה הייתה לי...

איזה פעולה הייתה לי...

פעולה שנייה, ועשינו להם (גדוד ו´) פעולות פיינטבול גדודית. אז מה זה פיינטבול? לקחנו בקבוקים (איזה 90), עם פקקים שקדחנו בהם חור, ומילינו צבע גואש מדולל במיים. לקחנו שטח פתוח ענק ועשינו שם שני בסיסים (אחד לכל בי"ס) וכל מיני קירות שאפשר להיתחבא מאחוריהם, השקענו ת´נשמה! טוב, מחלקים את החניכים לשתי קבוצות לפי הבי"סים נותנים לכל חניך כמה בקבוקי צבע (לפי הקבוצות) ויאללה, תתחילו להילחם! היה ממש ממש כיף! חנכים כיסחו אותי בגואש, הרסו לי את האימאימא של החאקי, אבל מה איכפת לי, יכולתי להחזיר להם
! ככה היה איזה חצי שעה של כיף, ואז כל המופרעים היו צריכים להיתעורר, לקחו את הבקבוקי גואש הלא מדוללים, התחילו להשפריץ אותם על ילדים, ולהרביץ לשני ילדים חלשים מהקבוצה שלי... איזה חיות!!! ואני ביכלל הייתי למעלה, מיליתי בקבוקים, ואיך שאני יורדת אומרים לי שחניך אחד שלי ברח הבייתה, והשני שוכב חצי מת... אוף!!! איזה באסה... זה היה ממש בסוף, אז חזרנו לשבט ובימקום ת"ס גדוד ו´ קיבל שטיפה כמו שצריך... על איך שהם מיתנהגים וכו´... זה היה כ"כ חבל! הייתה ממש פעולה טובה, כולם נהנו בטירוף! רק המופרעים האלו, היו חייבים להרוס! אני שונאת אותם!!!!! ועכשיו אני צריכה לקוות שהחנכים האלו שלי שכימעט הרגו אותם ימשיכו לבוא לצופים, מה שלא ניראה לי הגיוני כ"כ... אוף!!!!!!!!! נועה. ועוד באסה - החנכים האלו הרסו לי את הפלאפון החדש שלי... בקושי חודש שיש לי אותו... השפריצו עליו טונות של גואש... כאילו הוא עשה להם משהו!

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gifאני בשוק אני בהלם אני המומה:-

שבט של עשירים מזה משחק הזה? הם היו עם חאקי או שכל האמהות יהרגו אותכם אחרי זה? לדעתי תתקשרי לחניך (את גם צריכה לדבר עם ההורים שלו שבטח לא מרוצים מזה שהילד שלהם חטף מכות וחזר הביתה בוכה מהפעולה) ובקשר לפלאפון שלך חחחחח טוב אני חזרתי כפי ששמתם לב (לא שזה כ"כ מעניין אותכם) בכל מקרה היתה לי את הפעולה הראשונה יש לי חניכים מופרעים שהתחביב הראשי שלהם זה לזרוק אבנים אחד על השני (במיוחד על אנשים שקוראים להם דניאל) בפעולה הראשונה לא הצלחתי להעביר אפילו מתודה אחת... אבל לא נורא הם נהנו (אני מאוד התבאסתי והייתי עצבנית אחרי הפעולה... אבל קיבלתי את קוקו הביתה- הקמע שלנו) והיום היתה לי את הפעולה השניה וכל המופרעים לא באו כי היה להם משחק נגד הפועל (הם בקבוצת כדורגל) אז נשארתי עם החמודיייים איזה קבוצה חמודה יש לי הלך היום ממש טוב ויש לנו שם לקבוצה סיסמה תנועה ושיר... איזה כיף היה לי היום יש לי חניכים כאלה מתוקים (אל תחשבו שהם חננות כאלה כל הפעולה הלכתי איתם מכות היה מזה כיף שיקנו סומו וקרב תרנגולים ופיצוצים עם הכדור) ויש לי חניך שהו אח של המדריך שלי בכיתה ח´ איזה חמוד הוא! ושני חניכים שלי רבו היום בגלל השם של הקבוצה ואחד ברח ורצה ללכת הביתה אז הראשגדית שלי טיפלה בזה והוא חזר ואז הם הלכו מכות רציני, אני ניסיתי להפריד בניהם תוך כדי צעקות לראשגדית שלי בסוף בא עוד איזה חמשוש והפרדנו בניהם אבל בסוף שניהם חזרו לפעולה... היה כיף חבל"ז! ויום חמישי יש לנו מפקד פתיחה והכי באסה שהטיולי הכנה שלנו יוצאים על היומולדת שלי (עוד8 ימים!) וזהו (נראה לי)

yuyu yop

New member
כן פעולות שוקלד הם...

פעולות שוות לאלה הייתה לי אחת חבל"ז במחנ"ק!!!

למעלה