איזה פעילויות יש לאמיניים?

איזה פעילויות יש לאמיניים?

האם הקבוצה של אסקסואלים היא קטנה הרבה יותר מהומואים או לסביות? האם יש התארגנות חברתית ואחרת של אסקסואלים? האם יש עניין בדבר כזה? איזה מקום בחייכם תופס עניין המין או חוסר מין?

p019

New member
אולי צריך לארגן

עד כמה שידוע לי, הפורום הנל הוא ההתארגנות הגדולה ביותר של א-מינים בארץ. אין ממש מספרים על א-ימיניים עד כמה שידוע לי. אני משערת שיש פחות א-מיניים מהומוסקסואלים. בקשר להתארגנות חברתית. יש לי קצת דילמות לגבי זה. מצד אחד, הקשר היחיד שיש בינינו - זה שיש משהו שלא מעניין אותנו. ושיש משהו רעועה בלקיים מפגשים על בסיס משהו שלא מעניין אותנו. מצד שני - יש משהו נכון במשפט האחרון. כאדם א-מיני - יש לי עניין ב"חוסר מין". אחרת לא הייתי נכנסת לפורום הנל. הייתי אומרת ששווה לנשות לארגן איזשהו מפגש ולראות איך זה הולך. השאלה אם יש מספיק אנשים שמתעניינים.

הכי נורא לפי דעתי זה המפגש של ר"ד

פורום רומח הדרקון... החבר'ה נפגשו על סמך זה שהם חברים בפורום אבל הנושא אף פעם לא עולה... לא מדברים על ספרים או סרטים בסגנון פנטזיה קצת מוזיקה שמעניינת חלק ממש הזוי כקבוצה בעלת מאפיין, יש עניין בתמיכה, זה יהיה גם מעניין מזכיר לי מחקר שנעשה בחוף נודיסטים שהממצא שלו הוא שרוב הבדיחות בעלות גוון מיני... הם אמורים לא לחשוב על מין כל כך... אז מעניין איך יהיה מפגש של אסקס. אדם

"על בסיס משהו שלא מעניין אותנו"

מצחיק, כשפתחתי את הפורום חששתי שזה יפריע לפורום, שכל כך לא אכפת לנו שלא נמצא טעם לדבר על זה. אחרי זה הבנתי שזה לא נכון, כי אמנם אנחנו לא מתעניינים בסקס, אבל אנחנו רוצים מקום שבו אנחנו יודעים שהשיחה לא תסטה לשיחה על סקס, שיחה מהסוג שלא נעים לנו.

מספרי א-מיניים

המחקר הכי רציני ששמעתי עליו נעשה באנגליה, על כמה עשרות אלפי אנשים. כ-1% ענו שהם אסקסואלים. עם זאת, כ-1% ענו שהם הומוסקסואלים או ביסקסואלים, והאחוז האמיתי שלהם באוכלוסיה הוא כ-10%. כנראה שיש 1%-10% אסקסואלים באוכלוסיה. כל זה התגלה במקרה במחקר. התארגנות אין, לא בארץ ולא בחו"ל, חוץ ממפגשי פורומים קטנים בחו"ל, וגם עליהם בקושי שמעתי. בחיי הנטיה לא תופסת הרבה מקום, כשלא מזכירים לי אותה. כשאני עם אנשים שמספרים על המיניות שלהם, הנטיה תופסת יותר מקום ובעיקר מכבידה.

אז אם כבר 0%-10%

הרי יש טעות דגימה מסויימת מה שבטוח, הכי טוב לשחק עם אסקס ספורט, נניח גבר אסקס ששומר על בחורה בכדורסל...
או כמו חצי דיון בפורום אחר, לשחק פלונטר.

p019

New member
אם רוצים לדקדק

מספר האנשים בעולם הוא לא רציף. מספיק שיש אחד כדי שהאחוז יהיה גדול מ0. צריך להגיד שיש בין אפסילון ל10 אחוז אסקסואלים.

אהם... אני לא חושב שיש הרבה...

שיודעים כמה זה אפסילון... התכוונתי ל 0% כאינפימום שלא שייך לקבוצה...

p019

New member
כי אינפימום זה מוסג יותר מוכר../images/Emo45.gif

למעלה