איזה פקס לקנות????זה או זה???

דינר

New member
איזה פקס לקנות????זה או זה???

הפקס הקודם שלי התקלקל ואני לא יודע איזה פקס הכי עדיף לקנות....ויש שלושה סוגי פקס אז תעזרו לייייי!!!! 1.פקס עם דפים!! 2.פקס עם הגליל אך חותך!! 3.פקס עם הגליל אך לא חותך!! יאללה תגידו לי מה הכי עדיף לי לקנות,בסדר!!ואודה לכם מכל הלב!!

לדעתי...

שעדיף לקנות פקס עם הגליל (עם או בלי-לא משנה). זה רק דעה שלי...מפני שאני לא אוהבת את פקס עם דפים בגלל שזה מעצבן אותי שצריך לקנות גם את דפים וגם את צבעים להדפסה.זה בזבוז כסף. וגם כשולחים דף קטן ואצל פקס עם דפים מקבל דף שלם ועם כמה שורות של משפטים.זה בזבוז דפים. יש רק בעיה קטנטנה...אצל פקס עם גלילים זה מודל ישן ובקשר לפקס עם הדפים -מודל חדש. זהו... אני מקווה שעזרתי. נ.ב בבית שלי יש רק פקס עם גלילים (ללא חותך).מאוד נוח לי! תקנה מה שהכי אתה רוצה ומה הכי נוח לך. זה מה שהכי חשוב.

אפשר גם להחזיר את הדפים לפקס

או לכתוב פקס על הצד השני של הדף... היום כמעט לא מוכרים פקס עם גלילים

deny

New member
אני מעדיף פקס עם דפים כמו שלי יותר ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

brbrita

New member
לדעתי...

פקס עם הגליל, לא משנה איזה כי יש לי פקס עם הגליל אך חותך, אבל בהתחלה הוא כן חותך ואחרי כמה זמן הוא כבר לא חותך וזה לא שווה בכלל

hubk !!ֱ

New member
לדעתי

תקנה פלאפקס זה הכי טוב אני אומר לך כדי לך לקנות זה , יש הכל בפלאפקס אפשר לשלוח פקס וגם הודעה ויש משחקים כל מיני וגם תמונות יש הכל אני אומר לך את אמת תשאל את חברים שלך מה הכי טובה פלאפקס או פקס

LordNor

New member
היום יותר שווה לקנות את המכשיר

המשולב.. כלומר: פקס,דוא"ל,מדפסת,מכונת צילום,סורק.. זה עולה בסביבות 2000 שקל... אך אפשר לקנות מכשירי פקסמיליה דיגטלים.. אך הם יקרים יותר.. ועוד דבר בטח שמוכרים פקס עם נייר גלילי.... אך הדיגטלים משתמשים בנייר רגיל... (אני לא כל כך מתעסק בפקסים..ויש לי פקס של סמסונג נייר גלילי והוא עובד מצויין... אך אני לא מרבה להשתמש בו... יותר נוח לי בטלפון...

המרחפת

New member
אני לא ממש בעד המשולב

בעיקר מהסיבה שאם אחת הפונקציות בו לא זמינה יותר (התקלקלה), גם קשה להפרד מכל החבילה ולשלוח לתיקון, וגם במקרה והיא בלתי ניתנת לתיקון, באמת חבל על הכסף. אני בעד פקס עם גליל, בלי חותך. מיותר.

המרחפת

New member
חצי שנה זה לא כל כך הרבה

אבל קחי בחשבון שפקס לא מחליפים בתדירות גבוהה כמו פלאפון. חכי שהוא יגיע לשנתו החמישית שישית.

לי יש....

עם דפים. ואני מרוצה ממנו

למעלה