איזה פרומו ענק להישרדות 10 ! איזה פרומו אדיר !! אהבתי גיא
D dht160 New member 4/6/05 #1 איזה פרומו ענק להישרדות 10 ! ../images/Emo45.gif איזה פרומו אדיר !! אהבתי גיא
S Shay1003 New member 4/6/05 #7 וואייי סידרה ענקית פשוט!!! ראיתי את כל העונות (נראה לי) ועוד לא ראיתי את הפרומו לעונה החדשה עכשיו אני יהיה כל היום על הערוץ כדי לראות תודה על העדכון!! מתי מתחיל? סוף החודש תאריך מדויק? באיזה שעה? תודה!
וואייי סידרה ענקית פשוט!!! ראיתי את כל העונות (נראה לי) ועוד לא ראיתי את הפרומו לעונה החדשה עכשיו אני יהיה כל היום על הערוץ כדי לראות תודה על העדכון!! מתי מתחיל? סוף החודש תאריך מדויק? באיזה שעה? תודה!
ד דייגו ארמנדו מארדונה New member 4/6/05 #9 בתור אחד שראה כבר תעונה היא לא משהו בכלל. בהשוואה לעונות קדומות.
ה התימני העצבני New member 5/6/05 #20 דווקא היא נחמדה לדעתי אמנם היו בה דברים מבעסים אבל היא דיי יפה אני מאמין שאני אראה אותה שוב (ואני לא אחד שרואה שוב עונות )
דווקא היא נחמדה לדעתי אמנם היו בה דברים מבעסים אבל היא דיי יפה אני מאמין שאני אראה אותה שוב (ואני לא אחד שרואה שוב עונות )
A aviv lu 606 New member 5/6/05 #11 מישהו יודע מתי מתחיל הישרדות10 והמי מישהו יודע מתי מתחיל הישרדות10 והמירוץ למליון 6?
ע עידו זלצברג New member 5/6/05 #13 יש שרשור למעלה... ../images/Emo4.gif בבקשה לבדוק לפני ששואלים.. בכלאופן - הישרדות - 25/6, המירוץ למיליון - לא ידוע..
יש שרשור למעלה... ../images/Emo4.gif בבקשה לבדוק לפני ששואלים.. בכלאופן - הישרדות - 25/6, המירוץ למיליון - לא ידוע..
A aviv lu 606 New member 5/6/05 #18 לא פייר אני לא יהיה פה והמירוץ למליון זו הסדרה שאני הכי אוהב מהריאלטי