איזה פרק אדיר!!

Crichton

New member
איזה פרק אדיר!!

הרגע הסתיים הפרק "Future´s End". אני מכיר את וייאג´ר, וחשבתי שהם יעשו משהו קטן, הבעיה תיפטר וסוף סיפור. אבל הפעם הם התעלו על עצמם! ממש פרק אדיר! פרק מותח! הם לקחו כול דבר מסוכן שיכול לקרות ושמו אותו. אני אישית הייתי מעדיף לראות במקום קס את סבן אוף ניין, שתלך יחד עם הקפטן לכדור הארץ... מעניין מה היא תאמר על המקומיים! "Their clothes are insufficent, their thinking is flawed..." אני יודע שזה לא משהו מצחיק.. אבל באמת נסו לחשוב על דברים שסבן תאמר עלינו... יהיה מצחיק...

itstzar

New member
חכה מחר, נקודת מפנה בדמות ה../images/Emo58.gif

דוקטור

adr100

New member
הפרק לא היה הגיוני

כשהם מנעו מסטרלינג לנסוע לעתיד, הם מנעו מכל הדברים שקרו מלקרות (הפיצוץ לא קרה, לכן חללית הזמן לא התרסקה על כדוה"א וכו´) ובעצם, לא רק שהם לא היו זוכרים את האירועים האלו, הוויאג´ר לא היתה קיימת, כי לא הייתה מוסגת הפריצה בטכנולוגיית המחשוב במאה ה20 (שנגנבה מחללית הזמן) ולא היה במאה ה24 טכנולוגיה מתקדמת כ"כ

לא ראיתי את הפרק אבל

1. כל פרק שעוסק במסעות בזמן הוא לא הגיוני ויוצר פרדוקסים לרוב. 2. כל דיון פילוסופי-מדעי בהשלכות של התעסקות במרקם הזמן כפי שהיא מוצגת בפרק יגרום בסופו של דבר לכאב ראש איום ונורא שיימשך לפחות שעתיים.

vi-TAL-ity

New member
מה שפותח פתח לשאלה מעניינת,

אם ניסע קדימה בזמן במהלך השעתיים, האם עדיין נסבול שעתיים של כאב ראש? או שאולי בגלל שהשעתיים היו אמורות להיות קודם וכבר הסתיימו, כאב הראש צריך להיפסק? ואם הולכים אחורה בזמן?

rdaffi

New member
והתשובה היא:

ימשיך להיות לך כאב ראש עד אינסוף, כי תהיה במצב של Temporal Flux ולא תשתנה עם הזמן!

למעלה