איזה פרק הייתם רוצים לראות היום?

n i v1

New member
איזה פרק הייתם רוצים לראות היום?

בשבועיים האחרונים יש לי רעב גדול מאד לסטר טרק. כל יום אני רוצה לראות פרק. אבל עד עכשיו ראיתי רק פרק אחד- את regeneration של אנטרפרייז. הפרק הנהדר הזה. מה אתם רוצים לראות כשיש לכם רעב כזה כמו שלי? שתפו שתפו.

AKIRA972

New member
BROKEN BOW ENTERPRISE

תמיד הרגשתי שאני צופה בסרט כאשר צפיתי בו. לדעתי זהו הפיילוט הטוב מבין כל הסדרות.

Niv C

New member
אני מסכים איתך ברמות קשות

אני זוכר שכתבתי על זה פעם האנטרפרייז ישראל... זה היה מזמן. אני לא זוכר פיילוט שאהבתי יותר. אבל אהבתי את כולם, את DS9 אני זוכר במיוחד וכמובן את הדור הבא. אבל אין ספק בעיני שאנטרפרייז הטוב מכולם. לפחות זה.

מצד שני, יש שיגידו

שהמשך הסדרה היה נפילה לעומת הרמה שהוצבה בפיילוט. כאשר בשאר הסדרות נשמרה אותה רמה פחות או יותר ואפילו השתפרה.

Bajoran Priest

New member
ואפשר עוד לומר

שבפיילוט בעצם הרעיון של הסדרה פחות או יותר מיצה את עצמו, ואחריה היאכ כבר התקשתה להציג תמות חדשות. (טיפה בהגזמה אמנם
)

Niv C

New member
שטויות

אל תגידו לי שהדמויות לא התפתחו עם העונות, אל תגידו לי שהעלילה לא הסבירה איך הפכו הוולקנים לחברים הכי קרובים של בני האדם, אל תגידו שט'פאל לא נתנה את זה בשוווינג- ואל תגידו לי שעונה ארבע לא היתה מהטובות והחזקות שראיתם בכל הטרק!

Bajoran Priest

New member
אז אני לא אגיד../images/Emo3.gif

ראשית, על מנת להרגיע, מה שאמרתי היה בהומור מסוים. אבל אחרי שאמרנו זאת, אני עומד מאחורי בסיס דברי: לדעתי הפילוט היה טוב במיוחד מכיוון שהוא הציג את הפוטנציאל לדברים הטובים שיכולים להיות בסדרה, כפריקוול לעולם מס"ב. אנטרפריז מימשה זאת בחלקה, אך בעיקר בעונה 4, ולכן עונה זאת באמת נחשבת ל"טובה במיוחד" (אבל לא הייתי מגזים ואומר שהיא מהטובות והחזקות בהכרח בטרק. כמו שסיזיפוס אמר כאן פעם, זו עונה ש"מדגדגת את עצם הטרק", אבל זו עצם וותיקה שהייתה שם הרבה לפני עונה 4 של אנט'). מעבר למימוש (החלקי והמאוחר משהו) של הפוטנציאל הפריקוולי, אנט' לא הציגה הרבה רעיונות חדשים. הפיילוט "הבטיח" גם עלילה של "מלחמת זמן קרה" אבל באופן מה שקיבלנו היה רדוד. הסתבר שהכותבים לא בדיוק הבינו לאן הם רוצים להגיע עם "עלילת מלחמת הזמן הקרה" (אפשר לקרוא לזה עלילה בכלל?), עם הקאבל והזינדי (?!), והעובדה היא שכל הנושא was written out מיד כשהתחילה העונה הרביעית. ולכן, כאמור: הפיילוט טוב, הסדרה פחות. וחבל.

subatoi

New member
מה הפיילוט הציג בצורה כ"כ מוצלחת

מבחינת הפוטנציאל? אין שם הרבה אלמנטים פריקווליים, מלבד הצגת כל הסיטואציה, כמובן. אין שם, נגיד, דברים כמו בעונה 4.

Bajoran Priest

New member
אהממ...

עד כמה שאני זוכר היה שם את כל העניין ההתחלתי של יחסי בני-אדם-וולקנים, היה מפגש ראשון עם הקלינגונים, הייתה יציאה ראשונה של האנושות לחלל בוורפ 5. או כאמור, "הסיטואציה". והייתה "הבטחה" לעלילה שתתפתח בלי קשר לזה (מלחמת הזמן הקרה..)- הבטחה שלא מומשה. אגב, אני לא אמרתי שזה לדעתי בהכרח הפיילוט הכי טוב או משהו כזה

DDN

New member
DS9 DUET

נדמה לי שזה הפרק האהוב עליי בסדרה, למרות שקירה היא ממש לא הדמות האהובה עליי הפרק הזה כתוב ובנוי חזק. בנוסף אליו, יש את פרקים 5X26 עד 6X06 (לצפות בהם ברצף)

DDN

New member
איזה אתר?

ואת השם נתתי. ה-פרק שלי זה DS9 - DUET. לגבי האחרים, אני לא זוכר את השמות, רק את המספרים. אחד מהם (נדמה לי 6X04 או 5) זה GOD FAVOR THE BOLD ו6X06 זה THE SACRIFICE OF ANGELS חוץ מהם? ממש לא זוכר את השמות כרגע.

Bajoran Priest

New member
../images/Emo13.gif

1x19 Duet 5x26 Call to Arms 6x01 A Time to Stand 6x02 Rocks and Shoals 6x03 Sons and Daughters 6x04 Behind the Lines 6x05 Favor the Bold 6x06 Sacrifice of Angels

למעלה