איזה פרק חמודייי

איזה פרק חמודייי ../images/Emo13.gif

וואה.. חיחיחי.. אנה נחתה להם על העוגה.. מזמן רציתי לרצוח את פייה וחואן
כולם להגיד מזל לפרק ה-700 של קטנטנותתתתת
<< או שזה |בלונים|? >> לא משנה.. רועי

*Jennifer*

New member
אנה מטומטמת.

מה? אתם רוצים להגיד לי שהיא נמצאת על כדור-פורח כל החיים שלה והיא מחפשת צמחים חולים? בשביל לעזור להם להבריא? בואנה, רואים שהיא בלונדינית.. אבל זה באמת היה חמוד שהיא נחתה על העוגה ("רציתי לראות את העץ")
שמרית.

losangel

New member
אנה?

אנשים? מתי הפרק היה הפסדתי יום!!! אל תעשו לי את זה! נשמע כאילו זה פרק חייכם! עד כדי-כך מקסים?! בחייכם!! לוס~והדיכי~&~החירפון~התמידייייייי~!

גרר

מזל טוב לפרק ה-700! ראיתי היום את הפרק אצל ידיד שלי עם חברה שלי אז אני אומרת לה- "הא תראי! הפרק ה700" אני לא מאמינה שראיתי 700 פרקים!!!!!!!!!!!! כאילו..... גרר מאז כיתה ג´ בערך... וואי איך שהזמן רץ! אני אפילו זוכרת קליפים מהעונה הראשונה שלא ראיתי במחשב או במקומות אחרים! אני זוכרת למשל את הקליפ שהן כולן סביב הספר ואז כל אחת מחופשת למשהו אחר וכאלה... לא משנה! קיצר... כל כך ידעתי שאנה תרד דווקא על העוגה!!!! זה היה כל כך צפוייייייייייי!!!!!!!1 אבל זה היה פרק די סתמי כשחושבים על זה! הם כאילו מיהרו לאנשהו! זה היה כל כך מעצבן! בקושי הראו משהו על היתומים.. ומי זה הילד החדש הזה? גרר TaLi

לנצח nir

New member
חחחחחחחח זה היה חמוד

"אופס טעיתי בחישוב.. רק רציתי לראות את העץ...." אזה חמודה אנה וכל השאר שאומרים שאנה מטומטמת אתם מכורים לבלן

*Jennifer*

New member
עאלק מכורים לבלן!

בעונה הרביעית בלן הצליחה לעצבן אותי. כל פעם שהיא היתה עם אלחו ושהיא אמרה את משפטי האהבה שלה.. זה זה זה גורם לי להרביץ למישהו! והחיוך הדפוק שלה החושף שיניים ענקיות. ממש לא מכורים לבלן, לפחות אני.
שמרית.

*Jennifer*

New member
סופסוף מישהי חכמה שמבינה עד כמה....

הדמות של בלן נהייתה מעצבנת.

לנצח nir

New member
וואי! לא מאמין! סוף סוף מישהו מסכים

ש........ בלן נמאסה אנה הייתה חמודה!!!!!1

למעלה