איזה פרק יהיה היום בערוץ 33? את הגמר או את תוכנית התוצאות של הגמר?....
J Juliann New member 28/5/05 #1 איזה פרק יהיה היום בערוץ 33? את הגמר או את תוכנית התוצאות של הגמר?....
J Juliann New member 28/5/05 #3 ../images/Emo51.gif!!! התלבטתי אם ללכת לישון או לראות כי אני רוצה להקליט את התוצאות של הגמר עם תרגום והכל אז תודה שאמרתי לי שזה טופ 3 אני אלך לישוןןןןןןןןןן
../images/Emo51.gif!!! התלבטתי אם ללכת לישון או לראות כי אני רוצה להקליט את התוצאות של הגמר עם תרגום והכל אז תודה שאמרתי לי שזה טופ 3 אני אלך לישוןןןןןןןןןן
J Juliann New member 28/5/05 #5 הלכתי וחזרתי..... אתה יכול למצוא את זה בפורום של קונס אין את זה באתר אני אביא לך לינקים...הגרסא השניה למה שיש באתר של ETכאןוהחלק של השירה פה [+החלק של אנואר]. ותודה לפורום של קונס
הלכתי וחזרתי..... אתה יכול למצוא את זה בפורום של קונס אין את זה באתר אני אביא לך לינקים...הגרסא השניה למה שיש באתר של ETכאןוהחלק של השירה פה [+החלק של אנואר]. ותודה לפורום של קונס
J Juliann New member 28/5/05 #7 חחחחחחח למען האמת אין על טוד! => טוד הוא מעריץ מושבע של קונס שמעלה לפורום שלו ב IDF כל פיסת מדיה שיש בה את קונס... אם אתם מחפשים משהו = קרוב לוודאי תמצאו את זה שם!
חחחחחחח למען האמת אין על טוד! => טוד הוא מעריץ מושבע של קונס שמעלה לפורום שלו ב IDF כל פיסת מדיה שיש בה את קונס... אם אתם מחפשים משהו = קרוב לוודאי תמצאו את זה שם!
F Fairywitch New member 29/5/05 #10 ../images/Emo45.gifכנ"ל../images/Emo70.gifתנקס, ג'ולס../images/Emo24.gif