אהה..! תגובתי לפרק../images/Emo9.gif
הממ קודם כל, רק שיהיה ברור.. הקלטתי את הפרק וראיתי רק היום.. מישהו יכול להסביר את סצינת הסיום? ממש ממש לא הבנתי .. איזה מזל שהיה לי מוקלט ויכולתי לראות פעמיים.. אז מה שקרה למיטב הבנתי: רב"ט סטוארט (מאיפה הם הקריצו אותו פתאום? מה הסמכות שלו עליהם, ומה זה רב"ט?) אמר לפרז ולג'יי.ג'יי ללכת אבל הם לא רצו להשאיר את דוק וסילבר (אני היחידה שמעוצבנת מזה שאנחנו לא מכירים ממש טוב את כל החברים של ג'יי.ג'יי בוויאטנם? אולי לא אשמת הסדרה, אולי זאת אשמתי, אבל לא התחברתי עם הדמויות, וחבל כי כל אחת יכולה למות כל רגע ו..בעע
) במיוחד פרז. אז רב"ט סטוארט כזה קם ללכת (לא הבנתי למה הוא קם ? לאן הוא הלך? אממפ?..
) ופרז (זאת לא הפעם הראשונה שאני חושבת על זה אבל - הוא מזכיר לי את פלדינו, רק שהוא הרבהה יותר נחמד) ירה בו, כי הוא אידיוט, כי הוא חמום-מוח, כי הוא כעס, כי הוא היה מלא אדרנלין ומה לא. אממ וג'יי.ג'יי לקח פיקוד...אהבתי איך שהוא השתתלט על הכל.. הוא באמת בסמכות על כולם אחרי שסטוארט מת? או שהוא פשוט התנהג במנהיגות ראויה לשמה?
אני מניחה שצריכה להיות לו סמכות כלשהי על השאר כי הוא שיחרר את פרז מתפקידו (וזה ללא ספק המקום המתאים לומר: פרזזזזזזז
) וואוו זה הרבה.. מקווה שמישהו יוכל להסביר לי?
מממ אוקיי.. לוק מעצבן אותי... כל הקטע עם רוקסן היה כל כך כבד .. חשבתי שהוא בסדר עם זה.. מה הקטע עכשיו? במיוחד אחרי ההערה של מג על איך שלוק שונא את באנדסטנד ואם הוא שיחרר את רוקסן בשביל זה הוא בטח ממש אוהב אותה.. אבל אני
ממש אכעס אם בגלל זה הוא ייצא מהסדרה. (ואני ממשיכה בדעתי: הוא ישאר בסדרה, כל עוד אנשים קונים דיסקים, אהה כלומר תקליטים
וזה שנות ה-60, וקאזה לא תומצא בקרוב.. i rest my case) אבל סבבה לרוקסן, מגיע לה. טינה טרנר-- ייאיקסס נבהלתי. אבל היה יפה. פטי
מדהימהה אהבתי כשהיא הזמינה את קארל ו.. חח הלן
אחד מהשיאים בפרק היה הדיבור שלה עם הנזירה בנוגע לוויל. והיא גם עזרה לפטי ודיברה עם בת'. היא אמא שולטתתת אבל גם דמות טובה
בת'-- מחיי הקולג' העליזים (תמיד אהבתי את הסצינות שהיא מדברת עם ג'יי.ג'יי במסדרון וכולן עם רולרים חח) אל.. אממ, כלום. למהההההההה היא לא מדברת עם ג'יי.ג'יי?? אם הם ישלימו, ההורים שלה לא ינכו אותה (סתומים
) ולשמור את התינוק לא יראה כמו רעיון קיצוני ומפחיד. אחח, וגם אהבתי את ג'ק בפרק.. הוא והעניבה הצמודה בסיכה לחולצת הכפתורים הקצרה
ולפני סיום- נתן.. מג, שלאחרונה מעצבנת אותי, לא יודעת למה (אני מניחה שהיא מתבגרת וצריך להגיד יפה שלום ל"מג פריור מאיסט קת'וליק", וכן, גם לתלתלים
), הייתה דווקא ממש סבבה בפרק.. אחח דרו היה ונשאר אותו כלב. מממ ונתן מוסלמי , נכון? והמוסלמים הם גם פציפיסטים..? (כתבתי נכון?
) אבל יהיה מדכא שהוא יצטרך ללכת למלחמה...... אוףףףףף לא רוצה שהעונה תגמררררררר..
בעע ממש שפכתי את הלב
... זהו.