איזה פרק יפה היה אתמול לא ידעתי שלנינה יש ילדים... איך היא נישקה את פינץ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
H h e n y New member 3/6/03 #1 איזה פרק יפה היה אתמול לא ידעתי שלנינה יש ילדים... איך היא נישקה את פינץ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
H h e n y New member 4/6/03 #3 חחחח את האמת שגם לי היה בא לנשק ככה את פינץץץץץץץץ טוב מישהו ראה אתמול? לא ראיתי!! {בגללך, סער!!!!!!!!} .........תקציר.............
חחחח את האמת שגם לי היה בא לנשק ככה את פינץץץץץץץץ טוב מישהו ראה אתמול? לא ראיתי!! {בגללך, סער!!!!!!!!} .........תקציר.............
H h e n y New member 5/6/03 #6 סערררררררררר../images/Emo163.gif ממי, אם להזכיר לך אתה החזקת אותי אתמול {אם הסקר שלך הזה}
H h e n y New member 5/6/03 #8 נורא נורא../images/Emo7.gif בגללך הפסדתי פרק של "תהרוג אותי וזהו" ובעיניך זה לא נורא????????????????????????????????????????????????????
נורא נורא../images/Emo7.gif בגללך הפסדתי פרק של "תהרוג אותי וזהו" ובעיניך זה לא נורא????????????????????????????????????????????????????
ס סער טובי New member 7/6/03 #12 לא אמרתי שזה אומר שזה בסדר זה אומר שתתנחמי בזה שאת פיספסת רק פרק אחד... ולעומתי זה ממש כלום...