איזה פרק יפה !!!!!
הפרק שהיה היום "אינסטינקט אימהי" (ככמה כותבים?)! ההיה פרק ממש יפה...=) ואני לא מאמינה איזה פרק יש מחר! אני כל כך אבכה מחר... כל הפרקים האלו, שזינה וגבי נפרדות אני ]פשוט לא יכולה להספיק לבכות
ההופ הזאת!! בא לי לרצוח אותה! מכוערת מפגרת! =) חחה איך אני נשמעת... אני פשוט שונאת אותה!!!!!!!!!11 וכל כך הזדהתי עם זינה בסוף הפרק...כשהיא כעסה נורא על גבריאל... אני לא ידועת אם דיברנו על זה או לא, אבל שוב פעם גבריאל שיקרה לזינה.. ועכשיו הבן שלה מת בגללה! כמובן ששהיא לא יכלה להרוג את הבת של עצמה, גם אני לא חשבת שהייתי מסוגלת, אבל היא הייתה רעה והייתה צריכה להקשיב לזינה.. והיא גם אמרה בעצמה שאם היא היתה מקשיבה לה כל זה לא היה קורה.. יוו איזה עצוב!=0 והן שחקניות כאלה מעולות!!! הן כל כך יכולות להעביר את הכאב לצופים!~ למרות שזה הכל "מזוייף" ומבויים, אני פשוט בוכה כמו תינוקת! חחה
הן כאלה טובות!! טוב בקיצור היה פרק ממש יפה! גם אהבתי את הקטע שקליסטו אמרה שהיא לא מרגישה יותר טוב עכשיו אחרי שהיא הרגה את סולן.. לא יודעת, זה היה קטע יפה כזה... זה.. הנה כמה תמונות...
הפרק שהיה היום "אינסטינקט אימהי" (ככמה כותבים?)! ההיה פרק ממש יפה...=) ואני לא מאמינה איזה פרק יש מחר! אני כל כך אבכה מחר... כל הפרקים האלו, שזינה וגבי נפרדות אני ]פשוט לא יכולה להספיק לבכות