איזה פרק יפה

• פותח הנושא q1231
  • פורסם בתאריך

q1231

New member
איזה פרק יפה

אני ממש לא מבין את אלכס למרות שהיא יודעת שזה לא טוב מה שהיא עושה היא ממשיכה להתראות עם ג'ייסון במקום לנסות לשקם את הידידות שלה עם גבריאל. וויל המסכן כל החברים שלו צחקו עליו במקום לתמוך בו ולנסות לעזור לו. אני כבר לא יכול לחכות לשבוע הבא.

m i s h i

New member
כן,אבל...

אבל תחשוב כמה קשה להתגבר כשג'ייסון לא מפסיק להתקשר אליה...היא הרי נמשכת אליו בצורה עזה אחרת היא לא הייתה עושה את המעשה הזה...קשה להבין את זה...אבל כשנכנסים לראש של הדמות,דווקא מבינים טוב מאוד.... וחוץ מזה,בקשר לוויל...לפחות סוף סוף הוא מעוניין בסם... ואני בטוחה שבפרק הבא יהיה מעניין!

q1231

New member
כן את צודקת

אבל בכל זאת היא צריכה להשתדל לא להיכנע לרגשות שלה כלפי ג'ייסון. הפרק הבא יהיה מאוד מעניין הפרומו הראה רק קצת ממה שהולך לקרות.אני מבטיח לכם שלא תתאכזבו מהסדרה לפחות עד העונה השנייה.

IDOffryn

New member
אהבתי את הפרק..

היו הרבה קטעים שגרמו לי לחייך:) אהבתי את הקטע שכולם סיפרו לכולם על הבעיה של וויל אבל הוא הבין מתי צריך לשתוק גם בלי להגיד "בכספת" או "בחרוט".. בכלל היו הרבה דברים בפרק שנהנתי מהם. והג'ייסון הזה חרא. אם הוא כל כך רוצה את אלכס למה הוא עדין עם אשתו? סתם אדיוט.

tamarklei

New member
גם אני אהבתי את הפתיחות הרבה

בעיקר בקטע של תמיכת החברים (גם אם בקטע של ירידות) בויל ו"בעייתו". הפתיחות הזו בין החברים ראויה להערצה ולקנאה. הקטע של ויל וסאם- איני חושבת שזה יימשך לזמן רב. ויל - אדם נפלא ובוגר מאוד (משאר חבריו לדירה) ונראה שהוא באמת רוצה להיות עם סאם , אבל כמו שהזכרתי בהודעה הקודמת שלי- לפעמים אני מתאהבים באנשים שלא ממש מתאימים לנו במקום להתאהב באנשים מדהימים שמסתובבים לנו בין הרגליים. לגבי המשולש- אלכס-ג'ייסון וגבי: לדעתי אלכס (שוב כמו שניחשתי, בהודעתי הקודמת) תחזור למעלליה עם ג'ייסון - אבל לא לזמן רב, היא טיפוס עם היגיון קר ולדעתי, למרות סערת הרגשות שלה כלפי גייסון ולמרות הרעב המיני-הרגשי, היא תתנתק ממנו באיזשהו שלב , זה יהיה ברגע שהיא תפגוש את הגבר הבא שיבזיק בה ניצוצות כאלה- כמו אל גייסון.

למעלה