איזה פרק יפה

איזה פרק יפה

היום בראדלי היה יפה מתמיד וחבר שלי (ג'קי) היה ממש אח למופת הלוואי ולי היה אח שכל כך דואג לי אשלי עם החולצה שלה כבר כמה ימים או שנדמה לי? משהו לא הבנתי מה בילי לא רצה שג'יל תדע? משהו בקשר למקנזי אולי? גם קאסי ממש חמודה

אח למופת?

הוא פשוט לא אוהב את בראד, הוא לא באמת חושב על האושר של אשלי, אחרת היה מבין שבראד תורם לה ושברמה מסויימת היא אוהבת אותו. הוא שתלטן, רוצה שכולם יעשו מה שהוא חושב לנכון. אז נכון שאפשר להגיד שהוא רוצה את הטוב ביותר בשבילה, אבל האם הוא בכלל מקשיב לרצונותיה? אז נכון שהוא מנסה לשמור עליה, אבל מידת "ההגנה" עברה כל גבול כבר מזמן. הוא מתערב לה בכל דבר, אם הוא היה יכול הוא גם היה אומר לה מה ללבוש. זה לא יחסים תקינים בין אח לאחות. לגבי טרישה אולי תתפלאו אבל ממש ריחמתי עליה היום. באמת ניכר שהיא משתדלת ושיש שיפור בהתנהגות שלה, אבל בגלל חוסר הבטחון והמיני-טיזינג של ויקטוריה היא תהרוס את הכל. היא מנסה ללכת בכיוון הנכון, אבל עכשיו היא התחברה עם מאט השועל הטורף שיסית אותה לכיוונים לא טובים. באמת שחבל לי עליה. ולסיום: הפנינה היומית שייכת לג'יל. כזאת אישה בלי טאקט שזה לא ייאמן. אומרת "מה בא לה". היה מאוד משעשע השיחה שלה עם בריטני "מי גמר עם מי?/ "וזה הכל"?

לא נדמה לך, היא באמת לא החליפה

חולצה כבר כמה ימים ומילא אם היא היתה חולצה יפה...אבל כזאת חולצה מזעזעת לא ראיתי המון זמן! בראד כמובן חתיך כמו תמיד ולגביי ג'ק אני קצת חלוקה...נכון שהוא אח טוב ומסור, אבל לפעמים יש לו נטייה להשתלט לקרובים אליו על החיים ולדחוף ת'אף שלו יותר מידי. נראה לי שלחפש בית בשביל אחותך - זה משהו קצת מוגזם. הוא יכול להציע לה להתחיל לחפש בית - אבל ללכת ולחפש במקומה נראה לי משהו מוגזם. אבל ג'קי ידוע בכוונותיו הטובות ולכן כולם סולחים לו תמיד. הוא נשמה טובה וזה מה שחשוב אחרי הכל. לגביי בילי, הוא לא רוצה שג'יל תדע שהוא יצא עם מאק כדי שגי'ל לא תתעצבן ומיד תאתר את אמא של מאק ותדווח לה איפה מאק נמצאת. מקנזי כל כך היסטרית שאף אחד מהעבר שלה לא ימצא אותה בג'נואה סיטי ומאוד נלחצה כשחשבה שג'יל מחפשת אחרי השורשים שלה...

אור2221

New member
מערכת היחסים

של אשלי וג'ק תמיד גבלה בגילוי עריות מסויים, ההתערבות שלו בחיים שלה מזעזעת, ממש גורמת לכל בחורה עם אח גדול צמרמורת וחרדות - מזל שאני הבכורה :) לא שהיא הרבה יותר טובה, דיאן, ניקי, פיליס - היא לא ממש אישרה אף אחת מהן.

אור2221

New member
אתם יודעים..

ששרי (אשלי 3) שיחקה את אשלי, פיטר ברגמן היה אומר שהיה לו קשה עם סצינות ה"אחים" שלהם, כי הכימיה היתה יותר מדי מינית, והיה הרבה יותר טוב אילו היו עושים ממנה פרטנרית אפשרית במקום אחות. איליין ופיטר משחקים אחים טוב, אבל אי אפשר להשוות אותם לויקי וניק - שם אין משיכה או כימיה מינית בכלל, אחים בכל מובן המילה מבחינת אינטראקציה, החמימות היא משפחתית.

The Abbott Girl

New member
חבר שלך?! ../images/Emo46.gif ../images/Emo72.gif

הוא שלי!!!!! וכמה מפתיע לא ראיתי היום את הפרק, והחלק שכבר כן ראיתי פשוט נרדמתי אחרי
אבל ראיתי את ג'קי בבאר עם ג'ינה, חמוד שלי ולא לגעת לי בג'קי!

junny

New member
ילדת אבוט יקרה

נעלמת לתקופה די ארוכה לא?... את כמוני, באה והולכת.. אז אל תלכי יותר כי לי את היית מאוד מאוד חסרה

למעלה