איזה פרק יפה!!!!!!

shlara

New member
איזה פרק יפה!!!!!!

ממש אהבתי מה שהם עשו לחדר של קלייר.... ואיזה יבוש זה היה שטס אמרה על המכונה "תמיד רציתי אחת כזאת"

דנדושי1

New member
נכון!

החדר באמת היה יפה מסכן אלכס...איזה זכרנות זה עשה לו ושהוא השאיר את כל הדברים בחוץ.... איפה טרי עכשיו?

אללי איזה כיף../images/Emo9.gif

כל כך התגעגעתי לזה
פרק מקסים
אהבתי את השיפוץ לחדר, ולוק כזה חמוד
(לא קשור לכלום אני סתם מתה עליו
)

נועה167

New member
רק אני לא כזה התלהבתי?

שמחה שזה חזר!!! :) התגעגעתי.. אבל עדין פרק לא כזה וואו יחסית לפתיחת עונה.. אה אבל בעצם זה לא תחילת עונה אצליהם רק פה.. אז לא משנה חחחח אלכס חמוד כרגיל, גם לוק :) ניק היה מצחיק מתי שהם באו חחח וקייט גם קרעה אותי עם השטויות שלה.. סה"כ פרק נחמד :)

פרק מאוד חמוד

מאוד אהבתי את מה שהבנות עשו לחדר ואיזה כיף סנדרה התחפפה לקצת זמן (הלוואי שלתמיד)

פגית

New member
טוב..אחלה פרק היום..

מלא מלא סטנות(חחחח לא סגורה על איך לכתוב תמילה..) היום בין סטיבי לקייט הזכירו לי סטנות עם קלייר וטס בהתחלה...וגם אלכס בקיצור..קלייררר אוף...אהבתי מה שהם עשו לחדר,אבל אוףףףףףףףף

moria007

New member
פרק חמוד!!!

איזה כייף שיש פרקים חדשים!!!!!!!!!!!!!!!!!1 לגבי הפרק, אהבתי שהראו כמה זה קשה לאלכס להיכנס לחדר של קלייר, שהיה אמור להיות החדר שלהם.... גם לי היה קשה....
אבל זה טוב שהם שיפצו, ממשיכים הלאה, אין ברירה. טוב שהראו שלא שוכחים את קלייר. המלחמות האלה בין סטיבי לקייט... חחחחח
ולוק וג'ודי, חמודים!!!!!
וכמובן - ניק החמוווווווווווווווווד!!!!! איך שהוא קפץ מהמכונית ואיך שהוא נשא את טס בכניסה לחדר....
(נירה- החלטתי.....) כייף לחזור, הא?

פרק חביב....

היה פרק טוב... למרות שהמחשבה שקלייר כבר לא נמצאת ובקי לא נמצאת.. וטס בקרוב עוזבת... גורמת לי פחות להתלהב מהסידרה..
. אבל אהבתי את הקטע עם קייט..

yaelelele

New member
!!!!!!!!!!

סיוונוש זאת אני...פשוט חברה שלי שיחקה עם הדברים פה!

Nira 222

New member
פרק נחמד...

לא יודעת מה אתכם אבל כשאני רואה את אלכס עצוב אני על סף הזלה... ואני לא מבינה ת'קטע של ג'ודי, מצד אחד היא מעירה ללוק בקשר לבחורה הזו שרון ומצד שני היא עושה לו את אותו קטע... סטיבי היתה לחוצה בטירוף... ומסכנה קייט, ריחמתי עליה קצת... איזו סיטואציה לא נעימה... חבל שהיא לא אמרה לסטיבי את האמת מלכתחילה... דייב היה חסר לי בפרק וגם קצת טס וניק...

למעלה