איזה פרק יש היום בסטאר וורלד?

shanyz

New member
ועוד משהו...=)

יש לי סתם שאלה.. אוקי בספרות אז אני לומדת על אנטיגונה, וזה מתרחש בעיר "תביי" שביוון... אתם ידועים אם במקרה אחד הפרקים בזינה התרחש בעיר הזאת?
חיחיחי

gabrielle

New member
גם אני למדתי על המפגרת הזאת!!!

בפרק MHR בעונה ה-6 ( "הרבה רגעים שמחים" ) זינה לוקחת את גבי לתביי, כאילו בשביל הופעה של סאפו, אבל בסוף זינה הביאה לה שיר שסאפו כתבה בשבילה- מאוד מרגש. לדעתי, פרק הקומדיה הטוב ביותר בסידרה.

shanyz

New member
ממהה??? אני לא זוכרת פרק כזה!!!

חהה ספרי לי מה זה הפקר הזה:) זה הפרק שהן כל הזמן עובדות אחת על השניה וזה!?

shanyz

New member
אההה=)

כן זה היה פרק מ-ז-ה יפה!!!!! אהההה כשגם היתה איזה בתולה שרצו להקריב והן הצילו אותה וגם אפרודיטה הייתה בפרק וזה..? נכון! איזה עצבון שאי אפשר לשים תמונה@! בא לי לשים מלא תמונות=) חחהה שיתקנו כבר!

shanyz

New member
עוד משהו...

נכון זינה הייתה ממש יפה כפרק שהיא מתה וגבריאל התחפשה אליה, אז כשהיא היתה חולה כזה, היא היתה נורא יפה:)

gabrielle

New member
נהנתי.

ממש נהנתי לראות את הפרק היום בסטאר ( אחרון הקנאטורים ). הסיום של הפרק כזה חמוד וגם בהתחלה שזינה מעשנת נרגילה... חחחח...

shanyz

New member
מתי היא עישנה נרגילה? חחהה

כן זה היה פרק ממש יפה... אני גם ממש אוהבת את כל הקטעים שמראים כשהיא הייתה רעה עם בוריאס.. זה אותו השחקן ששיחק את בוריאס ואת הבן שלו?

gabrielle

New member
אכן זה אותו שחקן

היא עישנה נרגילה ממש בהתחלה כשגבי נכנסה למדוד איזה בגד בתא הלבשה ורואים את זה מאחור במטושטש מעשנת... חחח זה ענק!

shanyz

New member
פחחחחחחחחחחחחח

=)))))))))) אני זוכרת קטע שהיא הלכה כזה הצידה אבל לא שמתי לב שזה נרגילה! פחח =) איזה מצחיקה....! =)))

gabrielle

New member
אהההההההההההההההההההההההההההההההההה

יש לי דבורה בחדר
מלח מים מלח מים מלח מים מלח מים מלח מים מלח מים מלח מים מלח מים מלח מים מלח מים מלח מים מלח מים מלח מים מלח מים מלח מים מלח מים מלח מים מלח מים מלח מים מלח מים מלח מים מלח מים מלח מים מלח מים מלח מים מלח מים

shanyz

New member
איזה נחמד....:)

יחחייח כמו שכבר אמרתי אז בספרות אני לומדת על אנטיגונה.. וכרקע לזה המורה הזכירה את אלי היין והפיריון- דיוניסוס ובכחוס חיחי איזה נחמד להתקל בשם בכחוס! חחה :) דיוניסוס גם היה מתישהו בתוכנית?

shanyz

New member
כן!? יאאאא

איזה חמוד! יוו ירדן אם אני אצטרך עזרה אני אשאל אותך פחח =) טוב? אממ רגע לא אמרת על הדיוניסוס הזה.. הוא הופיע בזינה?

gabrielle

New member
חח לא לא אל תשאלי אותי אני נכשלתי

בזה... טוב לא נכשלתי אבל שנה שעברה בקושי הייתי בשיעורים.... * שירי אל תסתכלי עלי ככה- לא היו בגריות בכלל!!!!! * בנוגע לדיוניסוס - לא יודעת מי זה בכלל...
הוא לא היה בזינה.

דיוניסוס...../images/Emo132.gif

דיוניסוס ובכחוס הם אותו אל- אל היין, בכחוס זה השם הרומאי ודיוניסוס זה השם היווני. בסדרה מאוד מבלבלים...הם משלבים שמות של אלים רומיים <כמו בכחוס> עם שמות של אלים יוונים <כמו זאוס, שהרומאים קראו לו יופיטר> וקוראים לכולם אלים יוונים...אם אני לא טועה, גם אפרודיטה היא בעצם רומית, והשם היווני שלה זה ונוס...

למעלה