איזה פרק מגניב יש היום

איזה פרק מגניב יש היום

אחד מהפרקים המודרנים. מעניין מי מביים אותו, לא שמתי לב. אני לא מבין כל כך בהפרשי עונות/פרקים בין זינה להרקולס, אבל כשהרקולס היה בארצות הצפון אז אני זוכר משהו שלאודין הייתה אישה וגם שהבן שלהם לוקי הרג אותם או עיור אותם או משהו. אז איך הגיוני שבזינה הם חיים ואין לאודין אישה וכאלה? (אני בטוח שזה הגיוני ואני פשוט לא יודע) אה ועוד משהו, קרה לי הדבר הכי מבאס שיש בעולם לפני כמה ימים. אמא שלי זרקה קלטות ווידאו, (לא ברור למה!!!), והיא זרקה לי את 3 העונות הראשונות ועוד כמה מהרביעית. כל הזמן הזה, כל ההשקעה הזאת, הרגשתי שחלק מהחיים שלי ירד לתימיון, אין לכם מושג כמה זמן לקח לי לאסוף את העונות האלה. אני בטוח שחלקכם לפחות יודעים. אמא שלי הביעה חרטה עמוקה כמו שלא ראיתם בנאדם מצטער על רשלנות בחייכם. אבל זה לא יעזור לי להשיב אותם, נכון? בא לי לבכות מזה :( Battle on! צפייה נעימה היום!

gabrielle

New member
איזה באסה!!../images/Emo46.gif

יו..חחח.. אני כמעט כועסת על אמא שלך בשבילך. גם לי קרה דבר מאוד מאוד מעצבן ומבאס... היום היה היום הראשון בחופש ( סוף סוף - צריך לחסוך כסף לפסדינה ) שהתחלתי לעבוד.. נירדמתי אתמול בלילה ב-5 וקמתי היום ב-7.. אז הייתי גמורה מעייפות והלכתי לישון בין 4 ל 6... ידעתי שאני עושה טעות.
... שמתי לי שעון ל- 17:50 כדי שאני אספיק להכין קלטת ומישום מה הוא לא צילצל או שלא שמעתי וקמתי ב- 18:35 יצאתי מהחדר... אמא שלי נהבלה מלראות אותי.. כשרציתי לסלון צעקתי עליה " למה לא הערת אותי " וכבר לא היה טעם להכניס קלטת... הפרק ה-1 בעונה ה- 6 שפיספסתי... ( כמובן שראיתי את כולם בסטאר.. ) אני מקווה מאוווווווד שערוץ 10 ישדר את הרצועה היומית של זינה שוב...

Dafi the Mighty

New member
אוי ואבוי...

האמת היא שסיפורים כאלה מופיעים רק בחלומות שלי (יו! בכזאת תדירות גבוהה שאני לא יודעת מה לעשות עם עצמי!), אוי ואבוי. עונה ראשונה עד שלישית וכמה מרביעית?! אוי ואבוי... וגם לפספס להקליט- הלוואי שערוץ עשר ישדרו את זה מההתחלה. נקווה לטוב.
אה, ובקשר לטרילוגיה הנורדית בהרקולס- אין לה קשר לטרילוגיה של זינה. אין שום הסבר הגיוני, זה פשוט ככה...

המממ

אם ביפ אכן משדרים מיום ראשון עד רביעי, אז אני אעשה ביפ ואז אני אוכל להציל כל מיני דברים.

למעלה