איזה פרק מהמם

L u c y

New member
איזה פרק מהמם

היה כ"כ יפה היום!

shanyz

New member
נכון!!!!

ממש נהנתי! ואיזה באסה! דווקה בקטע שסיזר תקף את זינה כזה, את פספסתי כי מישהו היה בדלת! אוף! בכל מקרה, היה פרק ממממממממש יפה! לדעתי בין היפים! מה יהיה בהמשך1? אני לא ראיתי את הפרק הזה ואת זה שיהיה מחר... בעצם אל תגלו לי! אני אראה בעצמי:) יווו והיה קטע שקצת היה מוזר, כאילו זינה אמרה שמהלילה זנה חדשה נולדה שמטרתה זה מוות.. אבל עד עכשיו כל מה שהיא הייתה עושה זה להרוג! אז מה חדש פה!? =))

L u c y

New member
נכון ../images/Emo70.gif

באמת לא הבנתי את הקטע. הרי היא הרגה גם מקודם. חוצמזה- בדיוק הלכתי להכין אוכל ופספסתי חלק מזה שזינה וסיזר היו בוהל מה הם עשו?

shanyz

New member
איפה הם היו? באוהל?

אממ זה הקטע שזינה לבשה שמלה אדומה,ובהתחלה הוא שאל איפה היא גנבה את זה אז היא אמרה לו שאיזה מקום כלשהו.. ואז הוא החמיא לה שהשמלה יפה..=) ואז היא אמרה לו שמשעמם לה בחיים והיא רוצה לאחד איתו כוחות ולכבוש ביחד מקומות וזה.. ואז הם התנשקו ו...זהו =)

ברודי

New member
את בטוחה שאת רוצה לדעת ../images/Emo8.gif

סתם לא היה כלום, היא רק דיברה איתו על הרצון שלה לכבוש את העולם והציעה לו לעשות את זה ביחד הם התנשקו וזהו נגמר. מה שקרה שם אחרי זה? נשאר רק לנחש... מה שגם לא כ"כ אהבתי ת´פרק... קצת מדי גבריאל. LOL גם אני לא אוהבת ת´פרקים החשוכים האלה, אני אוהבת ביער!!!

gabrielle

New member
לדעתי...

לפני שקיסר צלב לה את הרגלים ובגד בה היא היתה כובשת שטחים והורגת אבל פחות... כלומר, לא היתה לה את התאוות רצח שהיא קיבלה עקב מה שקיסר עשה לה והיא היתה פחות רעה... אחרי זה היא כבר מתחילה להנות ממה שהיא עושה ולהיות הרבה יותר אכזרית ממה שהיא היתה... עד שהג´ינג´ית/ בלונדינית שלי באה!

למעלה