קטע דרמטי בהחלט
אני זוכרת כשראיתי בפעם הראשונה, לא ממש התייחסתי לאקשן שבו, כי הרי היה ברור שבדקה התשעים היא תינצל, נו מה, היא השחקנית הראשית...ופתאום היא צונחת למותה ואני מחקה שיהיה המשך של התעוררות מחלום, נו ברור לא? ולא, פשוט לא. היא מתה!! הלם מוחלט, לא הצלחתי להבין איך זה תפס אותי כ"כ חזק, בכל זאת זה סרט, לא? למחרת פרק הופעתה בראשה של טס והאושר חזר אלי-זה היה חלום!!!!! ידעתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל שוב, לא!!!! זה לא חלום. מה היא עושה היום?? שום כלום. מובטלת במלוא מובן המילה. היא ניסתה את מזלה בשירה אבל לא קנו את הדיסק (יש לה קול צורם בשירה). באותה התקופה היה לה מאוד רע עם החבר'ה של מקלאוד שלא קיבלו אותה, והיא היתה דיי אאוטסיידרית, בגלל האופי שלה, שהוא דיי דומה לזה שבסדרה ובמקביל היו לה המוןןןןן בעיות בזוגיות וכך היא החליטה לעזוב את הסידרה להתמקד בבעלה בניסיון להציל את הנישואים. אז זהו, שכלום לא הלך לה, הדיסק היה כשלון מוחץ והיום היא גרושה... ד"א אחרי עזיבתה את הסדרה, עם הוצאת הדיסק, שאלו אותה אם היא מצטערת על שעזבה את הסדרה, היא גיחכה בזלזול ואמרה שהיא מתגעגעת אולי רק לכלב... אם זה מעניין מישהו, אז בפוורם האוסטרלי, בחור אחד עשה סיכום של כל אקס בנות מקלאוד ומה עלה בגורלם, מסתבר שאצל אף אחד זו לא היתה הצעה חכמה לעזוב את הסט.