איזה פרק מוות טראומתי...

והיה עכשיו את הפרק שקלייר

מתה :( כמה בכיתי ..זה היה פשוט נורא חבל שהם עשו את הפרק הזה

nsabi

New member
איזה פרק מוות טראומתי...

אני עדיין מנסה להתאושש מהסצינה המבעיתה הזו שבמהלכה קלייר נהרגת...מה לעשות, זו רק הפעם הראשונה שאני רואה את זה... למה השחקנית ששיחקה את קלייר עזבה, מישהו יודע? ומה עושה השחקנית היום? יהיה ממש מוזר להמשיך לצפות בסדרה ללא קלייר...אין ספק שהיא הדמות הכי מרשימה שהייתה אי פעם בסדרה הזו...

דנדושי1

New member
רצתה להיות זמרת...וזה גם מה שהיא היום

עדיין לא ראיתי אף פרק מהעונה החדשה. כלום. ובמשך השבוע הקרוב כנראה שגם לא. וזה כ"כ מבאס. אבל ראיתי היום את הקטע של התאונה. הפעם לא בכיתי (אולי כי הדלקתי את הטלווייזיה 2 דק' לפני) אבל היה קשה ממש לראות.

nsabi

New member
יש שידורים בשישי בערב החל מ20 של העונה החדשה

אולי אז יהיה לך יותר נוח לצפות... איך קוראים לשחקנית שגילמה את קלייר?

לשחקנית שגילמה את את קלייר

קוראים ליסה צאפל, היא עזבה את הסדרה כי היא הרגישה שהיא מציתה את הדמות של קלייר והיא גם רצתה לפתח קרירה מוזיקלית. לפני שנה היא הוציאה דיסק שנקרא :when then is now והוא מאוד מצליח באוסטרליה.

דנדושי1

New member
זה לא עוזר לי בכלל..

תודה בכל מקרה. את בנות גילמור משדרים עכשיו שוב אז אולי גם את זה..

קטע דרמטי בהחלט

אני זוכרת כשראיתי בפעם הראשונה, לא ממש התייחסתי לאקשן שבו, כי הרי היה ברור שבדקה התשעים היא תינצל, נו מה, היא השחקנית הראשית...ופתאום היא צונחת למותה ואני מחקה שיהיה המשך של התעוררות מחלום, נו ברור לא? ולא, פשוט לא. היא מתה!! הלם מוחלט, לא הצלחתי להבין איך זה תפס אותי כ"כ חזק, בכל זאת זה סרט, לא? למחרת פרק הופעתה בראשה של טס והאושר חזר אלי-זה היה חלום!!!!! ידעתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל שוב, לא!!!! זה לא חלום. מה היא עושה היום?? שום כלום. מובטלת במלוא מובן המילה. היא ניסתה את מזלה בשירה אבל לא קנו את הדיסק (יש לה קול צורם בשירה). באותה התקופה היה לה מאוד רע עם החבר'ה של מקלאוד שלא קיבלו אותה, והיא היתה דיי אאוטסיידרית, בגלל האופי שלה, שהוא דיי דומה לזה שבסדרה ובמקביל היו לה המוןןןןן בעיות בזוגיות וכך היא החליטה לעזוב את הסידרה להתמקד בבעלה בניסיון להציל את הנישואים. אז זהו, שכלום לא הלך לה, הדיסק היה כשלון מוחץ והיום היא גרושה... ד"א אחרי עזיבתה את הסדרה, עם הוצאת הדיסק, שאלו אותה אם היא מצטערת על שעזבה את הסדרה, היא גיחכה בזלזול ואמרה שהיא מתגעגעת אולי רק לכלב... אם זה מעניין מישהו, אז בפוורם האוסטרלי, בחור אחד עשה סיכום של כל אקס בנות מקלאוד ומה עלה בגורלם, מסתבר שאצל אף אחד זו לא היתה הצעה חכמה לעזוב את הסט.

היא התגרשה הרבה אחרי שהיא עזבה את מקלאוד!

ולפי מה שהבנתי הדיסק שלה דווקא בסדר, לא להיט גדול אבל גם לא כישלון, אפשר לשאול מאיפה הבאת את המידע? סתם מעניין אותי.. ומעניין שבאמת אף אחד מהם לא ממש הצליח אחרי הסדרה.

קראתי בMSN האוסטרלי בזמנו

אני גם עוקבת ומשתתפת בפורום האוסטרלי של הסידרה. כדאי לך לבקר שם, במיוחד כיוון שאת נמצאת באותה הנקודה ולא יהרסו לך את הפרקים הבאים, למרות שלמזלי הרבה פעמים הכותבים מקדימים את הסדרה על סמך מיידע שקראו בעיתונות המקומית האוסטרלית. לפחות ככה אני "החזקתי מעמד" בעונה השביעית המאוד משעממת, לדעתי. זה הלינק לפורום הרשמי של הסדרה: http://channelnine.ninemsn.com.au/discussion/Default.aspx?ConfID=70&TopicID=452

אני בדרך כלל קוראת בפורום האוסטרלי

אבל לא זה של MSN. אני אבדוק את הענינים שם, תודה

sivi16

New member
גם אני בשוק......

עד היום אף פעם לא ראיתי את הפרק שבוא קלייר מתה. בחיים שלי לא דימינתי שככה זה קרה.. היתי בטוחה שזו סתם תאונה (רק כדי לעשות קצת אקשן) ושהן יצאו שלושתן מהאוטו, אבל... טוב.. כולנו ראינו מה קרה בסוף. לא יודעת מה איתכם אבל בישבילי זה כבר לא אותו הדבר...

ilasm

New member
ראיתי אותו

3 פעמים והפעם נמנעתי מלראות אותו.. פעמים קודמות זה העציב אותי לחצי יום בערך..

אני אישית חושבת שהפרק היותר עצוב הוא מחר

הרבה יותר בכיתי בו (בפעם הראשונה שראיתי )

למעלה