איזה פרק מוזר

GirlFriend

New member
איזה פרק מוזר../images/Emo123.gif

השירים האילו ממש לא התאימו...
חבל שלא היה פרק רגיל... זה רק אני או שלדריה היה קול יותר שמח בפרק היום מאשר בכל הפרקים..זה רק אני...
טוב זהו....
למנהלת החדשה...

Synthetic mE

New member
הםםם

אני דווקא אהבתי את הפרק הזה.. *מתכופפת בתנוחת הגנה עצמית* חוץ מהשיר פתיחה הוא היה ממש גרוע!!! ו...כן, דריה נשמעה מאושרת (*מוווו*, עוד פרה קדושה נרצחה) הטקסט בהתחלה הרג אותי..יום נפלא והשמש זורחת, כמה מפתיע שאני עוד בחיים..חח וזה רק אני או שכוווולכם ציפיתם להסמקה החמודה של דריה אחרי שטרנט חיבק אותה? וטרנט..אללי.. טרנט גיבורינו שלא נוהג להוציא יותר מ-2 הברות ברבעון זימרר כמו ילד-טוב-לוונדייל... ותודה, תודה..אני מנסה להתאקלם
יומטוב..

MaPHisTo

New member
גיתית!!! תקראי את זה עכשיו!!!

אני קראתי את התגובה שכתבת לגירל פרינד על "איזה פרק מוזר" טשם אמרת שאת שונאת את שיר הפתיחה. עיניי מתמלאות דם וגדלות לגודל מעבר לנורמלי. האם אני שמעתי העלבה לספלנדורה (הלהקה שעושה את שיר הפתיחה לעלובים שלא יודעים) מבלי בקשת חרטה? בשבילך אני מקווה שזה היה שיר אחר של להקה כמו בקסטריט בויז או משהו!!!!

Synthetic mE

New member
מאפ מאפ...

מתי תלמד לשרשר? כשהנושא של ההודעה שלך דומה לאחרת שכבר נמצאת בפורום, או קשור אליו בעליל (!!!) אני מבקשת לשרשר אבל בגלל שאתה לא מבין איך כנראה אני עשיתי זאת למענך ו..לא ירדתי על ספלנדורה (פרט לכך שהזמרת שלהן היא..זמרת, נקבה, איחסה..) היה אתמול את פרק המחזמר והשיר פתיחה היה משהו מוזר ומחזות-זמרי כזה..בררר השיר סיום היה דווקא מצחיק.. I want to be manly! לא בקסטריט בויז, אבל קרוב באיכותו לדעתי

למעלה