איזה פרק מרגש היה הערב........

גילגולה

New member
איזה פרק מרגש היה הערב........

איך כאב לי לראות את קמילה בוכה בגלל איריס המכשפה. ואיזה חתונה מרגשת ויפה היתה, ולבסוף קלרה האנטיפטית קלקלה הכל אבל לא יעזור לה כי בסופו של דבר פרדי כן ילך עם קפיטו.

נעמהdj21

New member
וואו היה פרק מקסים...

חוץ מקלרה המגעילה שהרסה הכל! אבל בסוף היא תצא מטומטמת... שמתם לב שקמילה הייתה נורא עצובה במהלך הטקס??? מעניין אם זה מהתרגשות או ממשו אחר... ואדו היה כזה חתיך...

ים כחול

New member
יו כמה דמעות היום ../images/Emo7.gif../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

היה מרגש כלכך
מוזר שחשבתי שאיריס תהרוס ודווקא הפעם זה בא ממקום לא צפוי בכלל . זה היה מצמרר והכי עצוב לראות תגובה של אבא של קאפיטו מקווה שהוא לא ילקה בליבו
איש מקסים
.. כמה רוע יכול להיות בבחורה !!!!
אני במתח !! לא זזה מהבית מחר !! ...
אלנה מדהימה כהרגלה - אצילית ויפייפיה

כן קלרה הזאת באמת די מגוחכת בתור

אחת שמתיימרת להיות בחורה "על רמה".

../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo2.gif לא צפיתי אך בעלי לא מגלה

לי כי היום בצהריים "לא זזים מהביית" ימוש - את מקבלת ממני סגנות לאליעזר בן יהודה...... מחיית שפת הנובלות !!!!!!

princesa2

New member
הפרק היה הפרק ב- ה' הידיעה

פרק מקסים יפיפה, הו כמה יפה! כולם היו כאלה חתיכים. אלנה הייתה פשוט מדהימה והיא באמת אישה גדולה מהחיים. ואדו...איזה מקסים וחתיך הורס... הכי נדהמתי לראות את פדרו הגס רוח עם חליפה מחוייטת מסודר ונקי מאוד. הוא היה ממש חתיך ככה. וכשהוא נכנס לכנסייה מלווה את קמילה זה היה מרגש לחשוב שזהו האבא שלה והיא לא יודעת את זה. וקפיטו...מה אתם אומרים על קפיטו??? היא פשוט הייתה מהממת!!!! אבל מה שכן מסכנה קפיטו בא לה פשוט לקבור את עצמה מתחת לאדמה אחרי ששקלרה עלתה והודיעה לכולם שהיא נערת ליווי. קלרה נעשתה רעה ומגעילה. הפרק כולו היה מרגש וסוחט דמעות מתחילתו ועד סופו. אבל מה שכן קיצרו לנו את הפרק והעבירו מהר ישירות לחתונה עצמה. אפילו לא להכנות שלפני. כשקמילה יוצאת מהבית לעבר הכנסייה.

אוקי אז ככה

קמילה לפעמים יכולה להיות ממש פוצה אבל איריס פשוט משגעת אותי! כמה אפשר להיות מניאקית? לגזור לה את השמלה??? מה זה פה שוק?! וחוצמזה קלרה רשמית יצאה לי מהתחת,פוצה מטומטמת.

היא לא גזרה את השמלה היא גזרה את

ההינומיה...ממש לא משהו רציני.... ו...כולנו יודעים שהיא לעומת קלרה בעתיד תתאפס ותהיה נחמדה. קלרה צריכה לדעתי להתחתן עם אורלנדו.

ים כחול

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif קלרה ואורלנדו-ענננק

אהבתי את השילוב חחחחחחחחחחחח קלרעה ואורלנדו מתאימים פאצ"וווו תודה על מחמאה
תגעגעתי איפה נעלמת לי

גם יש לו כסף וגם לרמה ה"גבוהה" שלה

בכל אופן...התעצבנתי היום שקפיטו נתנה לה רק סטירה אחת..אני במקומה הייתי מוציאה לה את העיניים..ואפילו יותר

למעלה