איזה פרק מרגש

• פותח הנושא kawa
  • פורסם בתאריך

kawa

New member
איזה פרק מרגש../images/Emo70.gif

ממש מדהים איך ויקטור הלך לטלוויזיה. ירדו לי דמעות. זה היה כל כך יפה, ויקטור היה כל כך נוגע ללב. וגם גארי מצוי בתסבוכת, גארי יודע שבכל מקרה יוסגר למשטרה, אני לא מצדיקה אותו חלילה אבל אם ויקטוריה לא הייתה מקדימה ורואה את התמונות כל זה לא היה קורא. וויקטוריה... ובכן... טבעי שהיא תגיד שהיא לא תלשין וטבעי שגארי לא יאמין לה כי ככה זה כשנחטפים- אומרים לחוטף כל מה שהוא רוצה לשמוע. והטרגדיה שניק יצא מן המלון רגע לפני שראה בטלווזיה את ויקטור ניומן. וויקטור הרשע שאוכל את ז'בו נראה פתאום כל כך נוגע ללב .... אוה!

Music4Life

New member
לא צריך להסחף עם דמעות אבל....

זה אכן היה מרגש... מה שויקטוריה אמרה לגרי לא היה הכי חכם..כי ברור שהיא תגיד שהיא לא תגיד לאף אחד מה שהוא עשה...וגרי אומנם קצת פסיכי אבל הוא לא טיפש... אבל איזה מפחיד שהוא צעק עליה ככה...רק שלא יפגע בה. איזה קטע שניק כל הזמן ממשיך לפספס את ההודעות על ויקטוריה, הוא יצא שנייה 1 לפני שהם הודיע על זה בטלוויזיה... רק שהוא יביא מהר לסדר את בית העץ, רק ככה הוא ימצא אותה.. מעניין עכשיו כמה זמן הם ימשכו אותנו עם הסיפור הזה גרי הזה ממש צריך עזרה דחוף! הוא לא בן-אדם רע אבל לצערו, החיים הביאו אותו למצב הלא-נורמלי שלו כיום. אל דאגה, יהיה טוב בסוף

kawa

New member
מעניין כמה שנים יקח להם לסיים את הפ

הפרשייה העצוב ב'צעירים' הוא שכל פרשייה לוקחת מליון שנים. בואו נהמר באיזה יום ימצאו את ויקטוריה? הרי יש לנו רמז מטרים כי הבת של שרון וניק- קאסי, רוצה לתקן ולשפץ את בית העץ כלומר אנחנו יודעים שעוד שלושה ימים לערך יגיעו ניק וקאסי לבית העץ.... אבל כמה זמן זה יקח בתוכנית? שנתיים? שלוש? ארבע? הם תמיד מושכים פרשיות על כל כך הרבה זמן. המשפחה של ניק אגב כל כך חמודה ומזכירה לי מסעות בחירות של מתמודדים נוסח- שופוני יא נאש יש לי משפחה טובה!

kawa

New member
וגם..

... ג'ק עולה על כך שויקטור הוא זה שיוזם את ההלוואה ואת התסבוכת והכל... לג'ק ישנם אינסטינקטים טובים רק חבל שאשלי עוצרת אותם... נדמה שבילי יכול לדבר יותר עם אחיו בני הארבעים ומשהו מאשר עם אביו בן השישים ומשהו...
. בקשר למקנזי, נראה לי שהסבתא שלה קצת מנג'סת לה בחיים. ובקשר לאסתר ומיגל: מרגיז אותי מאד של'פועלים' ( קרי למשרתים ) אין כמעט חיים חוץ מדברים מגוחכים. למה משרתים לא עושים כלום חוץ מלשרת? למה זה לא הגיוני שלמשרתים יהיו חיים משלהם? אהבות? שאיפות? למה מיגל למשל לא עוזב את החווה והולך ללמוד משהו או להתקדם? כי התסריטאים החליטו שמשרתים מקובעים במקום שמשרתים אמורים להיות בו: חסרי חיים וניזונים משאריות החיים של 'אדוניהם'. וכשלמשרת כלשהוא ישנם חיים זה תמיד נכשל: כשאסתר מצאה גבר משלה זה היה רק גבר שרצה את אוצרותיה של האדונה קתרין ( דוכסית? מאיפה בדיוק הביאו את זה???
) כשאסתר סוף כל סוף לומדת זה לא משהו עצמאי- למשל איזה קורס ערב בניהול או יחסי ציבור או שיווק שיעזור לה להתקדם ולהכנס לג'בו למשל אלא קורס תזונה- משהו שמתקשר במישרין לתפקידה כמשרתת- וזה כאילו אומרים: משרתת, השארי כמשרתת. הרי אנחנו כבר בשנת 2000 בסדרה. אז נכון שבדורות הקודמים כל בית אמיד החזיק משרת, אבל אתם חושבים שיש דמות הדומה לאסתר במציאות? במציאות ישנן הרבה נשים שמועסקות כאופר אך הן לא בהכרח היו מוכנות שיתייחסו אליהן בזלזול, ויש להן שאיפות לעשות משהו נוסף בחייהן. אסתר היא משרתת מן המאה ה 19 או מראשית המאה ה 20, כזאת שהשירות הינו כל חייה. אבל זה לא מתאים כל כך לימינו שיש אומנם אופריות לבתים אמידים בארצות הברית אבל הן לא לובשות מדים משפילים ( שידגישו מי המשרת ומי האדון! ) והן לא חיות רק למען האדון אלא עושות את העבודה שלהן אבל חיות גם למען עצמן. איך אני חושבת על אסתר כשויקטוריה היא הכוכבת האמיתית של הפרק.

Dawn12

New member
בקשר לאסתר

אני בהחלט מסכים שהלבוש שלה מגוחך (מזכיר משהו שלקוח מסרטי פורנו) ולא ממש קשור לשנים בהם אנו חיים עכשיו. העניין הוא שאסתר היא כבר דמות קאלט בג'נואה סיטי, והיא תמיד לבשה את הבגדים האלה. הצופים האדוקים מכירים אותה ככה ורגילים למוזרויות שלה ולאינטרקציה בינה לבין קת'רין. אני לא מזהה כישרון משחק מבוזבז אצל קייט לינדר (השחקנית שמגלמת את אסתר), מה שלא אומר שהיא שחקנית גרועה - היא לא - אבל אני מניח שיש סיבה לכך שהיא נשארה נאמנה לתפקיד כל כך קטן במשך תקופה כזו ארוכה. המפיקים של צח"מ כבר ניסו לתת גם לאסתר ובעיקר למיגל סיפור רציני (ורוניקה/"שרה") אבל זה לא עבד. אני מעדיף להסתכל על אסתר בתור דמות קומית שקצת מאווררת את אחוזת צ'אנסלר המיושנת, ומצליחה להעלות אצלי חיוך מדי פעם. גם זה משהו, לא?

Dawn12

New member
אני ממש לא התרגשתי

וקצת מפתיע שרק אני חושב ככה, אבל השידור של ויקטור די אכזב אותי. נתחיל מזה שהרעיון של ויקטור היה גאוני. זה כנראה לא יעזור לויקטוריה אבל זה בהחלט היה צריך לספק לנו רגעי מרגשים בפרק, אבל לדעתי זה ממש לא קרה. קודם כל, תסכימו איתי שזה קצת מגוחך שויקטור (עד כמה שהוא איש עסקים משפיע בלה בלה בלה) הצליח להשתלט על כל תחנות הטלוויזיה בארה"ב ולשדר בעצמו קריאה "נרגשת" (ועוד נגיע לזה) לציבור. רק היה חסר שהיו מראים לנו את דרוסילה צופה בטלוויזיה בפריז ורואה את זה. היה בהחלט אפשר להסתפק באנשים בג'נואה סיטי ולא להראות לנו שזה משודר גם במילווקי. אבל יותר חשוב מזה - איפה היה הרגש בהודעה הזאת? קול רועד? מראה מרושל? שלא לדבר על דמעה? קר, מחושב, לבוש בחליפה נקייה ומסודרת, ויקטור ישב שם ודיקלם אל המצלמה את פרטי הרכב של גארי, כאילו שמדובר באיזו נערה זרה שנעלמו עקבותיה. איך אפשר לשמור על כזה קור רוח בזמן שהבת שלך נחטפה ע"י בן אדם שמטריד אותה כבר חודשים בלי שאף אחד יחשוד בו?? לפי התיאורים של פול, מבצע החיפושים אחר ויקטוריה נשמע רחב היקף במיוחד ועדיין אף אחד לא שמע או ראה את ויקי וגארי. ניקי היסטרית, אשלי המומה, אפילו אצל ג'ק רואים שמשהו נצבט בלב - אבל ויקטור לא ייתן לנו לראות אפילו מעט ממה שהוא אמור להרגיש. זאת היתה ההזדמנות להראות לצופים את הצד הפגיע של ויקטור (אם הוא קיים בכלל, ואני באמת בספק), את הצד שאנחנו כמעט לעולם לא זוכים לראות אצל איש העסקים האכזרי וחסר הרחמים. איך אנשים יכולים לסמפט את הדמות שלו אני כנראה לעולם לא אבין.

ים כחול

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif שחר

קלעת בול למחשבות שלי !!!! אפילו ניקי מיאו חסכה לטעמי בדמעות ... חששה שהאיפור ירד לה... ?? הרגת אותי מצחוק עם אסתר ובגדי הפורנו
היא באמת דמות מצחיקה וכייף להשתעשע קצת על חשבונה .... אגב, למה הם לא משדכים בין המשרתים שיהיה להם קצת אהבה בחיים ולא רק ריח של בצל ושום .... מיגל ואסתר ...המממ איך זה נשמע??
או מיגל ומיימי ?
לין ומיגל גם נחמדים יחד ... בלילה בלילה הוא ישאל אותה אם היא גמ.... היא תענה "יאס בוס" ואתה מיגלוש ?? " יאס מאם " .....

ים כחול

New member
אוי איך שכחתי ...../images/Emo12.gif

איך דרוסילה הייתה היום ??
כמו מליון דולר...
נכון?? .... הא ?????
מדהימהההההההההההההההההההההה

ים כחול

New member
......... ושוב דמיוני מתפרע........

מיגל : לא מפריע לך שיש לי ריחות של בצל ושום ?? לין : אין לי בעיה בכלל , אני מקווה שלא מפריע לך שיש לי ריח של דיו בידיים ושידיי עקומות מהדפסות .. מיגל : אין לי בעייה ... (מסיר אבק מגופה ומנשק אותה קלות...) לין : בבקשה תחליף חליפה ,אתה נראה כמו מאפיונר לטיני עם החליפה הלבנה הזו.. מיגל : נו פרובלום מאם , מה שתרצי מאם .... לין : תודה בוס

Dawn12

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יאללה, אני בעד - לין ומיגל הם ה-Super Couple הבא של "צעירים"!

למעלה