איזה פרק משעמם

white angels

New member
איזה פרק משעמם../images/Emo122.gif

וואי איך קירה השתכרה.. ואלכסנדר גילה שהחברה מעוקלת..
ואיזה חמוד אנדריי שהוא התקשר כדי לדעת מה קורה עם קטיה..
חח קירה לא הבינה למה הוא התקשר אליה בכלל.. הקטע עם ויקה ופיליפ היה נחמד.. כמה הם מורחים את הפרקים עד הישיבה
דירוג-
הפרק לא היה משהו בכלל..

mcComBat cs16

New member
משומעמים.....

תגידו אתם סתם רוצים לפתח קהילה או שאתם באמת אוהבית את הקומדיה הזאת???? תגידו תאמת אבל אתם משועמים או מה?!?!!? מילא אני משחק CS כל היום (אני בספק אם אתם יודעים מה זה) אבל להיסתכל את הסדרה המצ'עממת הזאת זה פשוט בלתי אפשרי!! אני לא שזה אפשרי בכלל (למרות שהאח שלי רואה את זה)!! חחחחחחחחחחחח אם אתם מוחקים או עורכים את ההודעה הזאת או נותנים לי באן אז זה רק אומר שאני צודק!!! זה לא בעיה בשבילי להפיל את הפורום הדפוק הזה אבל אני פשוט לא מבין למה פתחתם אותו!!!!

m2love

New member
שמע ...

או שאתה טרול או שאתה סתם חסר חיים . לא אוהב את הסדרה אז למה אתה נכנס לפורום ומגיב .. הרי אתה כזה חכם וכזה טוב ואתה לא רואה סדרה "משועממת" ואתה לא משועמם.. אז למה אתה מבזבז מזמנך היקר ועוד מגיב כאן בפורום ? אם אני משועממת אז אתה משועמם פי אלףףף!!!!!!!!!111111111 אז יאללה מותק,לך תמצא חיים !

mcComBat cs16

New member
חחחח

אני מגיב פה כדי שתגידו את המילים האחרונות לפני שהפורום יעלם מפניח העולם :p

m2love

New member
חהחהחחהה

אתה עוד חש האקר אתה ? כאילו אתה רוצה לפרוץ לפורום?או לחסום אותך? יאללה תהנהההההההה

m2love

New member
יאלללהה אתה לא שווה תשומת לב.

ותפרוץ אל תפרוץ תעשה מה שבראש שלך. יאללה תמצא חיים ..

mcComBat cs16

New member
חחחח אין אין לך מה להגיד על זה אה??

יאללה אני שם את השמ*ק שלי עליכם והולך לשחק..!

תקשיב

אם זה חרא מה אתה עושה כאן? לך למשחק שלך, אף אחד לא בא ואומר לך שזה משחק זבל אז יאללה שחק

../images/Emo214.gifאנדרי באמת חמוד..

רק חבל שמורחים כל הזמן
, זאת לא פעם ראשונה..

m2love

New member
אנדרי חמוד וחצי חיחי../images/Emo9.gif

וראסמי סתם מורחים את זה.. והיו כמה קטעים שהיו מיותרים בעיקר הקטעים עם קרסיטינה.. היא כלכך מציקה

white angels

New member
נכון היא ממש מעצבנת

כאילו הדמות שלה לא תורמת לכלום..היא אמורה להיות האחות המשוגעת של קירה וסשה אבל היא ממש מיותרת. חח באמת חמוד איך הוא דאג לה וקטיה כזה לא הבינה למה הוא התקשר פתאום

desired

New member
סתםם אין לה מה לעשות

היא לא דואגת לכלום! וכשמשעמם אז מציקים לכולם נווו אתם יודעים מה אני מספר לכם

:)

אני לא סובלת קטעים עם מזכירות זה שיעמום! אין דבר יותר מעניין מאנדריי וקטיה! ויקה לדעתי סתם מכוערת :p ‎ וההורים של קטים משגעים! וזהו

white angels

New member
אמרת הכל חח

ובאמת אנדריי וקטיה הכי מעניינים
המזכירות דווקא חמודות.. ואני חושבת שכל הקטעים של וויקה וקוליה מיותרים,זה כזה צפוי מה שיקרה..

למעלה