איזה פרק משעמם

hen chen

New member
וכמובן, מטומטם לאללה

ממש לא מתאים לתוכנית. הבנו, אנחנו אוהבים שאתם מציגים את הבורות של האנשים האלה- אבל עד איזה גבול?! העולם הושמד חוץ מהם?! בטח!!!! הם יקנו את זה בשנייה!!! והדבר שהכי טמטם אותי- הם חיו בקניון ליום שלם- עשו בלאגן בכל מקום, אכלו, שברו, בזבזו, קרעו, הפכו, ירקו- ועל מה הם מכפרים? לקיחת "הדבר האדום הזה עם הכרטיסים" (ברצינות, יש לזה שם?!)... וכמובן שאין שום אזעקה, שומרים או מצלמות. והם יכולים לצאת בבוקר בלי שאף אחד יגיד דבר. אם באמת אפשר לעשות את זה- אין לי מושג למה יש הומלסים ורעבים בעולם הזה...

gilriv

New member
היום נדמה לי יש ש.ז} של פינדלנד

-מתוך הרבה השידורים החוזרים של קונאן
היום זה שידור חוזר של פינדלנד ?אגב מתי נראה שידור חדש בYES+ של קונאן אובריין

chiff4

New member
הוא אולי היה באמי אז לא צילם

תכניות חדשות בניו יורק כאילו דההה... היום בארה"ב אם זכרוני אינו מטעה אותי - קונאן חוזר להקליט אז בטח שבוע הבא כבר נראה פרק חדש.

gilriv

New member
מעניין ?דרך אגב הלקט של פינדלנד

אתמול ראיתי קונאן אובריין >שהיום חשבתי שישודר שובפם את ספיישל פינדלנד -אתה יכול לראות תשידור היום עם סלמה אייק -שידור חוזר מאתמול
בYES+ משדרים לא בסדר הנכון -

hen chen

New member
מה?! הספישל של פינלנד לא היה אתמול?

!?!? אין סיבה לחיות!!! אין סיבה לחיות!!! חשבתי שזה היה אתמול!!! *רץ עד לקצה החדר* איפה הקאייק שלי?!?! *וזה היה סופו המר של HEN CHEN"...

nikilove

New member
אתה מאוד נאמן לקומדיה שלך hen

hen זה השם הפרטי שלך לא? אני יכולה לקרוא לך hen?

gilriv

New member
לא באמת

>יס+ דילגה על זה למה >קונאן אובריין בלקט -יכלותם לשדר שוב את פינדלנד -בטח YES+ כאמור כבר לא יהיה לקט -היום דרך אגב זה חדש מהשעה 23.58 יש -זה אחרי האמי
אגב ג'י לנו -שאתמול בערוץ13 YES STARZ זה גם היה אחרי טקס האמי ואני מציע לכם לראות היום ?זה שידור חוזר והוא יודע לא מעט על מה שבישראל עברו
בשעה 18.15

למעלה